BMW vor avea navigatie profesionista

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.05.2007
Producatorul de sisteme de navigatie Navteq va echipa toate modelele BMW cu ultimul tip de pachet de orientare.

BMW a anuntat semnarea unui contract de colaborare cu liderul mondial al pietei de sisteme de navigatie, Navteq. Pana in 2010, toate pachetele de navigatie construite ca standard in modelele germane vor fi semnate Navteq, indiferent ca modelele se vand in Europa, Africa, Australia, Asia sau in cele doua Americi.

In cadrul contractului dintre BMW si Navteq se arata ca utilizatorii modelelor constructorului german pot beneficia de update al sistemului de navigigatie la pret preferential.

"Fiabilitatea si calitatea hartilor si capacitatea continua de a ne dezvolta continutul stau la baza faptului ca BMW ne-a ales ca parteneri. Daca BMW are astazi incredere in noi, acest lucru se intampla pentru know how-ul nostru", a declarat Jeff Mize, senior vicepresedinte al Navteq.

Comentarii (3)

  • navigatia actuala...
    Am avut ocazia sa alerg putin prin Europa in cateva delegatii cu un X3 echipat cu navigatia de fabrica (exact ca cea din imagine) si nu am decat cuvinte de lauda. Desi interfata grafica nu este deosebita, precizia, rapiditatea in calcularea sau recalcularea traseului si handling-ul dispozitivului mi s-au parut de exceptie. Suta la suta de incredere, a facut fata cu succes in Austria, Germania, Olanda, Grecia. Minusuri: nu are hartile Romaniei, Bulgariei, Turciei si nici pe cea a Ungariei. De fapt atat ti-ai mai putea dori in completare!! Sunt curios ce poate sa insemne mai mult aceasta colaborare viitoare...
    0 0
  • Nimic
    Japonezii fac asta de mult. Nu s-a facut atit tam-tam.
    bmw ? bravao lor au facut nimic si nici macar nu spune nimeni de unde e ideea.......
    La fel ca si constructorii japonezi , bmw incearca sa faca ceva.Sa le dorim succes in incercarile lor !
    0 0
  • este tare ideea
    parerea MEA ESTE CA ACEASTA IDEE ESTE BUNQA SI TREBUIE PUSA DIRECT PE PARBRIZ ASA CUM AU FACUT LA CATEVA MODELE MAI VECHI, ADICA CU GPS-UL AFISAT PE PARBRIZ...CHESTIA ASTA ESTE ATAT DE BELEA INCAT AI IMPRESIA CA MERGI DIRECT PE HARTA SE POTRIVESC MINUNAT....ASTEPTAM NOI STIRI SI MULT SUCCES CELOR DE LA BMW
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru