BMW vrea sa vanda 100.000 de M3-uri

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.07.2007
Producatorul bavarez vrea sa faca din M3 cel mai vandut model din gama de performanta de la BMW.

Gama M de la BMW a adus intotdeauna succes modelelor companiei bavareze. BMW si-a propus ca pentru noul model M3 sa stabileasca un record de vanzari in ceea ce priveste unitatile livrate .

Astfel, compania bavareza are ca obiectiv vanzarea a cel putin 100.000 de unitati ale modelului M3. De la prima generatie a lui M3, aparuta in 1986, BMW a inregistrat un succes deosebit, reusind sa vanda 18.000 de unitati.

Generatia precedenta a modelului M3, produsa pana anul trecut, a reusit sa vanda 90.000 de exemplare.

Noua generatie a modelului M3 pastreaza linia modelului anterior dar exceleaza la ceea ce inseamna masina de zi cu zi. Noul M3 va fi introdus pe piata in septembrie si va avea ca principali competitori modelele Mercedes C63 AMG si Alfa Romeo 159 GTA.

Comentarii (10)

  • Urita
    Dupa ce ca e urita , mai e probabil si nejustificat de scumpa ! Nu cred ca va avea succes. Eu nu mi-as lua bmw niciodata !
    0 0
  • Pustiu ... cre`ca nu sti ce zici acolo ... Inteleg ca ai dacia ... pe tractiune patrupeda ... da` sa fim seriosi. Daca nu te`ai dat niciodata cu o masina puternica ( Cum ar fi m3`u sau altele ) nu trebuie sa fi asa invidios ! Usor cu critica :)
    0 0
  • andrei
    lol. corect rares.... oricum modelu asta e chiar misto. precedente e hidos dupa parerea mea . dar gusturile difera. oricum la motorizari si dotari se stie ca bmw rulzzzzzzzzzzz
    0 0
  • Chriss
    fratilor deci luati'va k merge super adevarat masina asta..eu am avut un 320d si acum mi'am luat M3..e un vis :D 8->
    0 0
  • Fane Sporttivu'
    Urata nu e , scumpa sigur e , fuge crunt dar daca esti pusti cordit cu carnet de 6 luni te transformi rapid in donator de organe ...
    0 0
  • flaviu
    :)
    de-accord cu tot ce-atzi scris baietzii...ametzitu' ala primu..probabil fan de mashini franceze nu shtie ce vorbeshte....o mashina de traditzie deja....ce se caracterezeaza prin putere shi sportivitate....face totzi banii...;)
    0 0
  • audist
    :))
    Desi nu imi place numele sunt de acord cu fane.Inainte sa spui mama vrea gandestete daca stii ce vrei.Eu BMW nu mi=as lua pt ca e o masina de facut morti.De ce credeti ca sa oprit productia unuia din modelele mai vechi de seria 3?Audi rules.Dar bmwul este o masina buna.prea scumpa dupa parerea mea si prea pt pusti cu putina minte.
    0 0
  • exploziv_2003
    Pt audist...
    Nu inteleg cum poti sa compari Audi cu Bmw...
    De acord, Audi masina buna, puternica, etc...tot respectul, insa rivalitate adevarata exista doar intre BMW si Mercedes. Si dupa ultimele calcule, BMW vinde mult mai bine, cel putin la clasa limuzina...ceea ce doare pt Mercedes. De asemenea, cel mai bun motor din lume a fost votat un BMW.(daca esti inscris la newsletter ar trebui sa stii, daca nu, cauta).
    Asa ca draga audistule, nu mai rupe norii, informeaza-te, accepta adevarul si nu mai jigni!
    P.S.: Tocmai mi-am amintit ca la clasa 4x4, tot BMW conduce cu noul X5. Citeste sa vezi ca e cel mai performant si mai bun, dintre Audi Q7, Range Rover Sport, Volvo XC90 si Jeep Cherokee.
    ;)
    0 0
  • cristi
    pt exploziv
    cel putin e bn ca au mai imbunatatit sistemul de tractiune 4x4 de la X5 ca la ultimele teste facute de la top gear, range rover l-a scos din hartoape pt ca s-a rupt diferentialul...revenind la M3...este o masina, nu pe placul tuturor,mai ales ca otit zic ca BMw e cel mai tare, la toate clasele.am vazut la reportajul cu nissan aprio ca s-a scris de BMW...ce legatura avea o masina de lux cu una low cost?
    si audist chiar are dreptate.acum ca a aparut si noul S5 de la audi cred ca rivalitatea dintre mercedes si BMW o sa devina audi BMW.
    0 0
  • pt cristi
    Nu o sa devina Audi-BMW niciodata.Pariu!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru