BMW Z4 va consuma mai putin

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.08.2007
BMW va introduce doua noi versiuni de echipare si tehnologia Efficient Dynamics pentru roadster-ul Z4.

BMW continua ofensiva sa pe piata vehiculelor economice si anunta ca va introduce pachetul Efficient Dynamics si pe roadster-ul Z4. Dupa Seria 1 si Seria 3, BMW Z4 este al treilea model din gama constructorului german care primeste tehnologia Efficient Dynamics. Pentru a obtine un consum redus BMW a instalat si o noua transmisie pe axa spate in cazul versiunii cu propulsor in sase cilindri.

Odata cu introducerea tehnologiei Efficient Dynamics, BMW va lansa inca doua versiuni de echipare pentru roadster-ul german. Botezate Exclusive si Sport, versiunile includ, printre altele, volan din piele, scaune incalzite, o noua paleta de culori si jante din aliaj.

Aceste sunt ultimele modificari aduse roadster-ului german, urmand ca cel mai devreme in 2009, BMW sa lanseze noua generatie a modelului Z4. targetul noii generatii va fi reorientat catre un public mai pretentios, care este dispus sa plateasca mai mult pentru un coupe-convertible cu acoperis hard-top.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru