Bob Lutz ramane alaturi de General Motors

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.07.2009
Bob Lutz s-a razgandit in prinvinta planurilor sale de pensionare si doreste sa continue sa creeze alaturi de General Motors. De data aceasta, Lutz ar putea deveni directorul departamentului de comunicare al companiei americane.

Bob Lutz, vicepresedintele companiei General Motors, a anuntat ca nu mai vrea sa se pensioneze si ca doreste sa ramana la GM. Decizia americanului in varsta de 77 de ani este neasteptata, avand in vedere ca isi anuntase intentia de a se retrage la sfarsitul anului trecut. GM nu a confirmat inca acest zvon in mod oficial, dar Bob Lutz si-ar putea anunta intentiile in decursul conferintei de presa organizate in aceasta dimineata de producatorul american.

Potrivit celor de la Wall Street Journal, Bob Lutz ar putea sa ocupe un post diferit in compania GM, care i-ar solicita cunostintele de marketing. Astfel, Bob Lutz ar putea deveni directorul de comunicare al companiei GM. Initial, Bob Lutz trebuia sa se retraga din GM la sfarsitul anului 2009, dupa cum anuntase in februarie. Indiferent de ceea ce va urma in cariera lui Bob Lutz, el va fi cunoscut ca parintele modelului Chevrolet Volt si unul dintre cei mai importanti oameni din istoria companiei General Motors.

Via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • george
    CUNOSCUT SI CA GROPARU` LU` GM
    Nu e acelasi individ care a spus candva ca treaba cu CO2-ul e o gogorita? Mi se pare omul cel mai potrivit pentru a conduce departamentul de comunicare. Este meserias tare, se pricepe de nu se poate...

    Bafta crancena GM! O sa ai mare nevoie cu asemenea manageri...
    1 0
  • Hey, what the...?!
    Asta sa inteleg ca e un fel de multumire pentru faptul ca a transformat GM in fabrica de stat si i-a obligat pe americani a scoata peste 20.000 dolari din buzunar pentru a sustine colosul cu creier de musca de otet? In mod normal, pe nenea asta trebuia sa-l paste puscaria. Si mai ziceati de coruptia de la noi...
    1 0
  • Era un documentar pe discovery despre masini hybride. si spune nenea asta la un moment dat "puneti-va intrebarea asa ce este mai eficient o toyota prius cu un om in ea sau un chevy suburban cu 8 oameni inauntru, garantez eu ca este subruban-ul" acum nu zic, omu are dreptate daca pui problema asa, dar cat de des e un suburban plin cu 8 oameni, in coditiile in care in state sunt 800 de masini la 1000 de oameni, si in interviu refuza categoric sa zica ca masinile lor sunt prost construite, totul era de bine in lumea GM.
    Asta nu e genul de om pe care l-as vre in compania mea.
    0 0
  • Andrei
    Intrebarea care ma face sa ma gandesc serios dupa ce am citit niste descrieri ale acestui tip, este daca are vre-un talent. In afara de acela de a cheltuii banii pe tampenii. Nu de alta, dar tipul asta, nu a avut nici o idee despre publicitate, management sau conducerea efectiva a unei companii. Este in schimb o persoana care alaturi de cei din conducere, care au reusit "perfomanta" notabila de a nu-si da seama ca timpurile, clientii si mai ales... lumea s-a schimbat. Este cel care afirma ca motoarele mari sunt viitorul, ca ecologia este o prostie si mai ales ca orice american trebuie sa aiba macar o masina GM in casa. Evident... la un asa manager... se mai mira cineva ca compania... pierdea peste 10 miliarde fara ca cineva sa stie chestia asta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru