Bob Lutz, vicepresedintele GM, se retrage din activitate

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 09.02.2009
"Vicele" General Motors se retrage la activitate in anul in care implineste 77 de ani. Acesta a petrecut 46 de ani in industrie.

Bob Lutz, vicepresedintele GM si una dintre cele mai cunoscute figuri ale industriei auto la nivel mondial, a anuntat ca se retrage din activitate la sfarsitul acestui an. In varsta de 76 de ani, Lutz va deveni incepand cu 1 aprilie Senior Advisor in cadrul companiei, urmand ca finalul anului in curs sa aduca demisia acestuia din functia pe care o detine din 2001.

Inlocuitorul lui Lutz va fi Tom Stephens (60 de ani), cel care la momentul actual detine functia de vicepresedinte al birourilor GM de Motoare si Control al Calitatii.

"Bob Lutz era deja o legenda a industriei in 2001, atunci cand a hotarat sa se intoarca la GM. S-a aflat la sefia unor proiecte din care au iesit modele de succes ale GM in tot acest timp. Cei 46 de ani de experienta ai lui Bob Lutz sunt absolut inestimabili pentru noi", a declarat Rick Wagoner, seful General Motors.

via | Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru