Brabus a lansat cel mai rapid birou pe roţi: iBusiness 2.0

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.03.2011
Brabus a realizat vehiculul suprem pentru pasionaţii înfocaţi şi înstăriţi ai mărcii Apple: iBusiness 2.0. Acesta este bazat pe Mercedes-Benz S65 AMG şi integrează un iPad2 care controlează toate funcţiile multimedia ale vehiculului.

Tunerii de la Brabus, specializaţi în modificarea modelelor Mercedes-Benz, au prezentat noul iBusiness 2.0. Modelul respectiv este versiunea modificată a lui Mercedes-Benz S65 AMG şi este descris de tuneri ca fiind "cel mai rapid birou pe roţi din lume". Limuzina de performanţă este echipată cu un motor V12 twin-turbo de 800 CP şi 1.420 Nm, care "catapultează" iBusiness-ul de la 0 la 100 km/h în doar 3.9 secunde. Viteza maximă a modelului este limitată electronic la 350 km/h.

Modelul iBusiness integrează unul sau două unităţi iPad2 în compartimentul spate, întregul sistem multimedia fiind controlat prin intermediul noii tablete de la Apple. Graţie performanţelor sporite ale acestui gadget, iPad2 este mai mult decât potrivit pentru a face faţă unui model de talia lui S65 AMG în versiune Brabus. Limuzina germană se mândreşte şi cu propria sa reţea Wi-Fi, oferită prin intermediul unui Mini Mac montat la bord. Specialiştii de la Brabus au integrat funcţiile radio, navigaţie, audio şi telefon ale lui S-Klasse pentru a putea fi folosite direct de pe iPad-ul sau iPad-urile montate în spate.

Puterea maximă a motorului este atinsă la 5.500 rpm, în timp ce cuplul maxim este furnizat încă de la 2.100 rpm. Deşi motorul este capabil de 1.420 Nm, cuplul motor maxim este limitat electronic la 1.100 Nm pentru a proteja anvelopele şi a menţine un nivel bun al tracţiunii.

Accelerarea de la 0 la 200 km/h este realizată în doar 10.3 secunde, cu 3.8 secunde mai mult decât i-ar fi necesar supercarului Koenigsegg Agera R să realizeze aceeaşi manevră.

Via | Autocar

Comentarii (6)

  • oare cum se descurca aia mici cu taciscrinu' cand barosanu' calca pe coada toti cei 800 de cai :P

    ( nu ca ar fi o cocalarie fantastica mizeriilea alea inutile de ipade ... dar parca se exagereaza un pic cu accentul pe "i" , parerea mea )
    14 4
  • 350 limitat...
    ajunge patronul inaintea mail-ului :)
    21 3
  • Ce patron frate, eu am vazut S si pentru inmormantari, ar trebui sa ii puna si la aia 800CP. Au zis bine birou pe roti, sau garsoniera pe roti. Masina adevarata sportiva este seria 7 G-Power, este lai lent cu 0,3 sec pana la suta, dat o masina nu merge doar drept.
    2 9
  • Neoane
    Dar neoanele alea albastre ce cauta?
    2 2
  • @WTF
    Daca nu stii, inseamna ca nu esti cocalar adevarat
    5 0
  • Prognostic
    Cam cand credeti ca va apare si modelul cu dus incorporat? eventual sa faca o editie speciala numita iMercedes iTiganus iPerfectus. Ma gandesc sa ma duc cat mai repede la OSIM sa inregistrez marca sa nu mi fure altii ideea :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru