Brabus a preparat modelul Mercedes-Benz CL500

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 22.10.2011
Brabus a prezentat versiunea modificată a modelului Mercedes-Benz CL500. Tunerul semioficial oferă două kituri de putere pentru spectaculosul coupe.

Brabus a prezentat versiunile tunate pentru modelele Mercedes-Benz CL500 și S500 4matic. Aceste modele folosesc în mod normat un motor V8 pe benzină ce dezvoltă 435 CP și 700 Nm. Pentru cei care nu sunt mulțumiți de aceste cifre, Brabus oferă acum două kituri de putere, Primul se numește Brabus B50 - 490 și modifică puterea motorului prin remaparea electronică a ECU-ului. Puterea rezultată este de 490 CP și 780 Nm. Al doilea kit se numște Brabus B50-520 și împinge puterea motorului la 520 CP și 820 Nm! Cu acester modificări, automobilulul poate atinge 300 km/h iar limitarea electronică a vitezei maximă este înlăturată. Ambele kituri includ sisteme de evacuare speciale creaate de Brabus plus o gardă la sol coborâtă cu 25 mm.

Modificările tehnice sunt completate de modificările estetice. Spoilerele față și spate sunt diferite în timp ce customizarea interiorului este variată și poate fi făcută în funcție de dorințele viitorului proprietar. Există, de asemenea, o selecție variată de jante cu dimensiuni între 19 și 22 inch.

Comentarii (3)

  • Ce sa mai comentam ? BRABUS si MERCEDES fac cea mai buna treaba.
    Urmat de MANSORY....
    14 2
  • Alex Radoi
    @Adi
    Daca iti place asa de mult Brabus, nu stiu cum ii poti face comparatia cu cocalarii aia de la Mansory care fac numai "opere" de cel mai prost gust posibil. Bleahh...
    12 2
  • .......a vrut sa zica wald.......intrenational
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru