Brabus a realizat primul tuning care respectă normele Euro 6

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.02.2011
Brabus a dezvoltat, în premieră mondială, un kit de tuning pentru Mercedes S350 CDI care respectă normele de poluare Euro 6, programate să intre în vigoare în 2014.

Esential

313 cai putere dezvoltă motorul lui S 350 BlueTec după tuningul Brabus.
690 de Nm livrează motorul versiunii S350 BlueTec după intervenţia celor de la Brabus.

În condiţiile în care normele de poluare se înăspresc, până şi tunerii caută să reducă emisiile exemplarelor pe care le modifică. Brabus a demonstrat recent că deţine potenţial atunci când vine vorba de reducerea impactului modelelor sale asupra mediului înconjurător.

Tunerul german a dezvăluit publicului propria interpretare a modelului Mercedes S350 BlueTec, singura propunere a unui tuner capabilă să respecte normele de poluare Euro 6, programate să intre în vigoare în 2014. Brabus a reuşit performanţa prin simpla modificare a unităţii de control a motorului.

Paradoxal, chiar dacă emisiile şi consumul au fost reduse, puterea totală a crescut de la 258 la 313 cai putere, iar cuplul motor a urcat de la 620 la 690 de Nm. În condiţiile în care resursele au evoluat simţitor, performanţele s-au îmbunătăţit şi ele: acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în doar 6.5 secunde, cu 0.5 secunde mai repede.

Şoferul poate reveni la setările de fabrică atunci când optează pentru comanda Controlled Efficiency a transmisiei 7G-Tronic Plus.

Toate trăsăturile enumerate sunt reunite în interiorul unui kit, botezat de Brabus Eco PowerXtra D6S, ce poate fi adaptat şi versiunii diesel S 350 CDI, dar şi fratelui mai mic CLS 350 CDI.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • pacpac
    aa
    astia de la brabus is nebuni dar in intr-un sens tehnologic
    11 0
  • inscriere gratuita doar azi
    inscriete gratuit astazi: http://www.prelaunchmalaysia.com/bobbymanolache
    0 8
  • au facut terci din s-klasse-ul acela minunat!
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru