Brabus modifica Mercedes SL65 AMG Black Series

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Tunerii de la Brabus au creat un pachet de performanta pentru SL65 AMG Black Series pe care l-au botezat Vanish. Cu ajutorul acestuia modelul german dezvolta 800 de cai putere.

Esential

800 CP dezvolta propulsorul lui Vanish
1.000 Nm produce creatia celor de la Brabus

Brabus, tunerul de casa al celor de la Mercedes, s-a decis sa arate o noua fata a lui SL65 AMG Black Series. Pachetul aerodinamic si de performanta a fost creat special pentru un client din Dubai, iar tunerii germani vor crea doar 350 de astfel de exemplare.

Opera celor de la Brabus a fost botezata Vanish si ascunde sub capota propulsorul V12 de 6.0 litri twin-turbo. Motorul lui SL65 AMG Black Series a primit un set nou de turbine, cu ajutorul carora modelul german poate produce pana la 800 de cai putere, iar cuplul motor a fost limitat la valoarea de 1.000 Nm. In ceea ce priveste noile performante ale masinii, aceasta sprinteaza de la 0 la 100 de km/h in aproximativ trei secunde, iar viteza maxima la care poate ajunge este de 320 de km/h.

La exterior Brabus Vanish se bucura de un kit din fibra de carbon care a redus masa masinii cu 250 de kilograme si de o caroserie vopsita in nuanta negru mat. Pentru ca tuningul extern sa fie complet, designerii Brabus au montat pe Vanish jante noi vopsite in culoarea caroseriei.

Via | jalopnik

Comentarii (4)

  • doar 320?
    Din 800cp doar 320?
    3 6
  • De ce
    De ce dati negativ? ca are dreptate omul, la 800 CP 320 km/h sunt putini dar cred ca viteza maxima este limitata, avand in vedere ca si varianta netunata are aceeasi viteza maxima cu limitarea scoasa.
    1 2
  • e 320 cdi
    foarte...
    ......foarte tare!! Ce ferrari,ce lamorghini ce bmw, toate acetse parci palesc pe langa monstrul asta de 800 cp
    si dak mai cercetati un pic pe net de fapt masina a prins in teste 372 km/h!!!!
    superb mercedes ,superb!! O mai fi si alte masini superbe pe lumea asta dar asta e pur si simplu exceptionala!!
    2 0
  • serifu
    bestia
    prea tare arata, numa sa o vezi pe strada in oglinda si simti ca iti moare motorul la masina
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru