Break de 700 de cai pentru intreaga familie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.04.2009
AVUS Performance a creat un kit special care se adreseaza celor nemultumiti de puterea break-ului Audi RS6 Avant. Modificarile nemtilor au dus modelul de performanta pana la 700 de cai putere.

Pentru cei care isi doreau mai mult decat un break de familie de 580 de cai, casa de tuning AVUS Performance a pregatit un pachet special. Chiar daca nu este vorba despre modificari estetice substantiale, tunerul din Berlin a avut grija ca marile noutati sa se ascunda sub capota.

Performantele de serie ale motorului V10 de 580 de cai putere si 650 Nm au fost depasite cu mult, multumita unui nou sistem de evacuare, cu catalizatoare noi. Recalibrarea ECU-ului a contribuit de asemenea substantial la obtinerea unei puteri finale de 700 de cai si a unui cuplu motor de 800 Nm.

Herghelia ascunsa sub capota break-ului face ca produsul Audi sa sprinteze de la 0 la 100 de km/h in 3.9 secunde si de la 0 la 200 de km/h in 12.1 secunde. Viteza maxima a fost limitata electronic la 340 de km/h.

Pentru a putea tine sub control un asemenea bolid, AVUS a gandit si o noua suspensie sportiva, care coboara garda la sol cu 40 de mm. Jantele de 22 de inch, din aliaj, cu 10 spite, buza spoilerului frontal si deflectorul posterior, ambele din fibra de carbon, sunt cele cateva detalii care diferentiaza exemplarul modificat de AVUS de cel de serie.

via | GCS

Comentarii (1)

  • O masina la fel de inutila ca X6.
    Dovada ca omenirea e iresponsabila in continuare.

    E ca si cum ai produce un tractor cu motor de racheta cosmica. Util doar pentru vreun ego de scelerat.

    Pacat ca Audi care e o firma serioasa si face masini bune se arunca la exercitii de absurd.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru