Breitling GMT V8 - un cronograf în cinstea noului Bentley Continental GT V8

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.02.2012
Breitling a creat un nou ceas în ediţie limitată pentru Bentley. Se numeşte GMT V8, va fi produs în 250 de exemplare şi sărbătoreşte lansarea noului Continental GT cu motor V8.

Esential

250 de exemplare ale ceasului breitling GMT V8 vor fi produse.

Bentley a dezvăluit recent noul său motor V8 pentru Continental GT. Premiera auto nu putea trece neobservată de orologierul Breitling, având în vedere lunga şi fructuoasa colaborare dintre constructorul britanic şi producătorul de ceasuri. Alături de Bentley de fiecare dată când brandul auto a sărbătorit un eveniment important în istoria sa, orologierul elveţian a căutat să marcheze momentul cu un ceas deosebit.

Este şi cazul noului Continental GT cu motor V8, în cinstea căruia Breitling a lansat cronograful GMT V8. Disponibil cu o a doua zonă de timp, destinată unui alt fus orar, ceasul vine şi cu un inel rotativ pe care sunt gravate cele mai importante capitale ale lumii.

Cronograful este pus în mişcare de un mecanism certificat de COSC (Controle Officiel Suisse des Chronometres), ascuns în spatele unei carcase din oţel. Mecanismul poate fi purtat la mână cu ajutorul unei curele metalice sau din cauciuc.

Bentley şi Breitling nu au anunţat preţul cu care se va vinde ediţia limitată a cronografului GMT V8, însă au ţinut să precizeze că producţia va fi una extrem de limitată, de numai 250 de exemplare.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • ca sa ma aflu in treab
    Nu are legatura neaparat dar de 2 zile de cand am vazut un mikrotimer-flying-1000 (pe youtube desigur:)) ) orice anunt despre orice ceas ma dezgusta, ma lasa rece ca un calorifer din Petrosani iarna.
    3 7
  • AndreiRN
    Snobie
    Un obiect pt snobi.
    5 8
  • @Calingura Ceasul este pt. cine se respecta...nu ma refer la modelul asta
    ci in general. Sau tu esti din categoria celor care poarta banderole Nike sau cu echipe de fotbal ?
    9 2
  • Frumos ceas, pt un producator de ceasuri care se afla pe locul 4 mondial era de asteptat!
    5 0
  • @edi80
    Tag Heuer pe ce loc este ?
    5 0
  • Calingura
    Adi
    Cred ca nu ai inteles ce am spus.
    Nu vad de unde pana unde ironia cu banderolele. Eu am ramas placut impresionat, complet salivand la acel Tag Heuer; atat de mult incat nu mai am ochi pentru restul.
    Ai inteles acum?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru