Brilliance, sponsor oficial pentru Borussia Dortmund

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.08.2008
Constructorul chinez de automobile Brilliance a semnat un contract de sponsorizare cu Borussia Dortmund pe doi ani.

Marile cluburi de fotbal din Europa cauta sprijin economic din partea marilor constructori auto. Dupa ce Arsenal a apelat la serviciile Citroen iar Audi a devenit sponsor principal pentru Bayern Munchen si AC Milan, istoria se repeta.

De aceasta data este vorba despre Borussia Dortmund, care a semnat un contract de sponsorizare cu HSO Motors Europe, importatorul oficial al modelelor chinezesti Brilliance. Acordul intre cele doua parti a fost stabilit pe o perioada de doi ani, mai precis pe durata sezoanelor 2008-2009 si 2009-2010, cu posibilitate de prelungire a intelegerii.

Hartwig Hirtz, director al Brilliance Motors Germania, a declarat pentru presa: "In Bundesliga am gasit un partener ideal pentru a stabili o legatura cu fotbalul, un sport care transcende legaturile financiare dintre cele doua parti."

La randul sau, Stefan Heitfeld, presedintele diviziei de marketing Borussia Dortmund, a declarat ca "se doreste un parteneriat de lunga durata capabil sa promoveze mai bine Brilliance pe piata germana de automobile."

Acest parteneriat i-a nastere cu putin inaintea debutului oficial pe piata din Germania a gamei BS4, asteptata in octombrie.

Sedan-ul cu patru usi si varianta break a acestuia, desenate de Pininfarina, vor porni de la 15.990 de euro.

via | CarScoop

Taguri: BS4, Brilliance

Comentarii (3)

  • banul
    Chinezii astia nu sunt aia de au fost scosi de pe piata gemana pentru ca modelele lor copiau masini germane consacrate, nu ? Ce campanie impotriva masinilor chinezesti au mai dus atunci nemtalaii ... Si sigur ca ADAC nu v-a testa nicand o caruta de-a sponsorului ca sa spuna ca-i nesigura... De ce ar face asta ? Are la dispozitie alte marci care concureaza direct masinile germane ...
    0 0
  • erata
    va
    0 0
  • dadada
    ATENTIE !! KINEZII VIN DIN URMA !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru