Chinezii de la Brilliance vor aduce versiunea wagon a lui BS 4 in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 10.08.2009
Brilliance doreste sa introduca versiunea wagon a modelului BS4 pe piata din Europa pana la sfarsitul anului. Modelul va avea un pret de pornire de circa 18.000 euro.

Oficialii marcii Brilliance, cel de-al optulea producator de automobile din China, au anuntat ca vor aduce in Europa si versiunea wagon a modelului BS4. Modelul va fi distribuit pe piata europeana dupa ce va primi acordul din partea Uniunii Europene pentru a comercializa BS4 Wagon pe piata. Chinezii spera sa treaca de toti pasii necesari pentru a omologa modelul BS4 Wagon in Europa pana la sfarsitul acestui an.

Directorii Brilliance spera ca modelul BS4 Wagon sa le aduca un spor de vanzari, iar chinezii spera sa aiba o cifra totala de vanzari de circa 500.000-800.000 unitati pe an, pe care doresc sa o realizeze pana in 2014. Pretul de pornire al modelului chinezesc va fi de aproximativ 18.000 euro, si va fi echipat cu motoare de 1.8 si 2.0 litri. Chinezii de la Brilliance spera sa obtina trei stele la testul EuroNCAP, punctaj necesar pentru a spala pacatele lui BS4 Sedan. Din pacate pentru acestia, modelul Brilliance BS4 Sedan a obtinut zero stele la testul EuroNCAP si a fost dat drept exemplu negativ in intreaga lume.

Via | Leftlane

Brilliance BS4 Sedan la crashtest-ul ADAC:

Comentarii (11)

  • Stelian_Opincariu
    Un design" Made by Giugiaro" si niste motoare economice pot duce la un succes garantat, 100% celor de la Brilliance! Bafta voua chinezilor!
    2 21
  • Aditza
    scump.....dincolo era mai ieftin
    18.000 de euro pentru o masina chinezeasca??? Cred ca va fi coada.
    12 1
  • Cosmin
    Ooo, Da!
    Este vestea pe care o asteptam cu nerabdare! da, da!!! 10 imi cumpar. 'tu-va de chinezi cu saraciile voastre
    6 2
  • Groaznic!
    observati cum la impactul frontal, capul manechinului aluneca pe langa airbag si se loveste in volan... chiar daca sa presupunem prin absurd ca scapati cu organele interne neafectate, uitati-va la cat spatiu ramane in fata dupa accident... daca va scoate de acolo, e foarte putin probabil sa mai puteti merge vreodata pe propriile picioare...
    5 1
  • china
    mai bn imi iau MCV e mult mai faina ...Sigur si mai buna
    5 0
  • AndreiRN
    SUCCES
    Bravo lor.
    Masina arata bine si e incapatoare.
    Chinezi deja construiesc piesele ce sunt in VW, BMW si MBZ.
    0 6
  • mihai2001
    Nu cred...
    Nu cred ca se vor vinde 3 in Romania. Si alea unor afoni auto.

    Apopo de chinezii care fac piese de schimb. Atat stiu sa faca, nimic mai mult. Pana acum nici o masina chinezeasca nu a reusit nimic in lume. Mai multe premii are LOGANUL. :)
    3 0
  • anti-kitsch
    Logan la 9000 euro full umileste jegul asta
    hai sa vedem cine ar fi suficient de idiot in Romania sa puna jos 18.000 de euro, BANI ADEVARATI pentru o PSEUDO-MASINA
    4 1
  • Undercover
    da...da.....da
    da, da, da...chinezii fac, chinezi au design by giugiaro......bai frate...
    niste hoti, ce mare succes vor avea masinile astea.....
    nu vi se cam pare ca seama extrem de mult cu Rover 75 Tourer ?dar in originalitatea lor i-au mai adaugat o pleoapa peste faruri...WOW.......STUNING
    nimic original.....stiu sa copie orice model si sa le puna branduri autohtone, si mai mult, dupa aceea il prezinta ca fiind un mare succes al creatiei lor artistice .
    Beware.....The chinese manufacturers is commin' ......un mare kk.
    @Stelian......mai copilas...........i-ti vad un mare viitor doar ca simplu comentator de articole.esti paralel cu tot ce inseamna lumea auto.
    PS : ai condus vreodata ceva cu roti si motor ? in lumea reala ?
    bafta mare 2all
    1 1
  • Etienne
    Prea scump
    Singurul punct forte al lui Briliance e designul si asta e valabil la toate modelele; tehnica si siguranta de Dacie din '75 ar putea fi iertate de clientii mai putin "prapastiosi" daca ar veni la un pret mic. Din pacate nici aici nu ai motive de bucurie, pretul fiind prea mare pentru oferta. Asa ca, la munca, dragi tovarasi! Mai aveti de lucru!
    0 0
  • Semtex
    @Etienne
    Problema esentiala nu este tehnologia sau pretul, ci FIABILITATEA !

    Degeaba imi dau ei masina burdusita cu dotari in 3000 de euro , daca imi impun revizii din 500 in 500 km si dupa ce ies pe poarta reprezentantei mi se aprinde bordul ca un pom de craciun, pentru ca NU CUMPAR!
    Cunosc pe cineva cu un Geely si daca temperatura coboara sub -20°C noaptea, dimineata nu mai pleaca de pe loc...

    Si uite de-aia DACIA, spre deosebire de mainile chinezesti, are succes pe pietele occidentale... pentru ca este o masina
    FI-A-BI-LA !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru