Bugatti dezvaluie Veyron Targa in 17 august

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 11.07.2008
Bugatti va prezenta Veyron Targa in 17 august, la un eveniment auto care va avea loc in California.

Esential

17 august 2008 este ziua in care va fi dezvaluit noul Bugatti Veyron Targa.
80 exemplare Veyron Targa vor fi produse in total de Bugatti.

O noua versiune a lui Bugatti Veyron va fi dezvaluita pe 17 august la editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, California. Este vorba de noul Veyron Targa, model care a fost confirmat in luna aprilie de oficialii Bugatti dupa aparitia a numeroase zvonuri in presa de specialitate.

Noul Bugatti Veyron Targa va avea un acoperis din material dur complet detasabil deoarece nu s-a putut gasi un spatiu de depozitare suficient de mare in partea din spate a masinii, acest lucru datorandu-se imensului motor W16 de 8.0 litri cu patru turbine. De asemenea, noul Bugatti va beneficia de o ranforsare a caroseriei pentru a asigura siguranta maxima pasagerilor sai.

Bugatti va construi noul Veyron Targa in doar 80 de exemplare, productia urmand sa debuteze din 2009. Ineditul supercar va costa cu cel putin 170.000 euro mai mult decat versiunea normala a lui Veyron. Se pare ca acesta varianta va reprezenta incheierea productiei celebrului model cu 1001 CP, urmand sa deschida drumul unui model complet nou al celor de la Bugatti.

Via | LeftLane

Comentarii (5)

  • Ce cadou mi-au facut astia de la Bugatti de ziua mea :)) Sper sa nu se ia si astia dupa modelul Dacia si sa vedem Veyron Van, Veyron MCV, Veyron Pick-up sau Veyron Sombrero.
    0 0
  • e interesant asa da e o porcarie cu capota detasabila, o lasi in garaj si pe drum incepe sa ploua si ce faci? iei ceva folie cu tine care o pui peste? e interesant veyronul in sine da deja e plicitisitor si e bine ca trec la un model complet nou
    0 0
  • mitza (tot 17 aug
    cali
    de aia e in california lansarea ... ca de obicei aia au un climat lipsit de umiditate... :) si da... acelasi cado' il primesc si eu :D
    0 0
  • martiz
    de vanzare
    Mai am 14 buc. Care mai doriti, care mai serviti!
    0 0
  • sunshine64sm
    Bagami-as picioarele in reclama voastra
    Ce draq bagati asa reclame, ca nu pot citi nimic...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru