Bugatti Veyron Targa asteptat in 2009

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 14.04.2008
Surse din interiorul Bugatti confirma lansarea unui Veyron "cabrio" care va avea viteza maxima de 340 km/h.

Esential

340 km/h va fi viteza maxima a lui Bugatii Veyron Targa

Desi se vehicula aparitia unei versiuni “cabrio” pentru Bugatti Veyron in 2008, o sursa din interiorul Grupului Volkswagen confirma lansarea acestuia pentru anul viitor. Conform acestei surse, Bugatti a comandat deja 400 de motoare pe care se pare ca le va utiliza pe noul model.

Initial aparuta ca un zvon, productia lui Bugatti Veyron Targa a fost confirmata si de Georges Keller, purtator de cuvant Bugatti. Acesta declara, de asemenea, ca acoperisul va fi detasabil complet, deoarece nu a fost gasita alta solutie de imbinare cu barele custii de protectie. Altfel spus, pentru a rula in versiune Targa, posesorul unui astfel de model va trebui sa depoziteze in garajul propriu acoperisul masinii si sa il remonteze in caz de nevoie.

Realizarea plafonului din sticla si aluminiu va fi produs de specialistii germani Webasto, care sunt responsabili si de productia si dezvoltarea plafonului lui VW Eos.

Bugatti a inceput deja testele cu o versiune Targa a lui Veyron. Se pare ca prototipul atinge o viteza de aproape 400 km/h, producatorii urmand sa o limiteze electronic la 340 km/h pentru mai multa siguranta.

Via | AutomotiveNews

Taguri: Bugatti, VW, Veyron

Comentarii (1)

  • supeeerrr
    mama ce fain ii . ce conteaza ca merge numa cu 340 km la ora oricum te dor maselele de la atata curent cat iti intra in urechi la 400 de km/h.ii marfa sper sa coste un piculet mai putin.is curios daca tot motorul alade w16 il are. deabia astept sa intre in productie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru