Caparo T1 prototip

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.10.2006
Compania Caparo a lansat noul prototip T1, deocamdata supus unor serii de teste inainte de a fi livrat in primavara lui 2007 celor interesati.
In ultimii ani a aparut pe piata auto o noua companie, Caparo Vehicle Technologies. In aceasta perioda compania a reusit construirea primului dintre cele doua prototipuri planificate, Caparo T1.

Directorul de design Ben Scott-Geddes si inginerul Graham Halstead sunt proiectantii acestui prototip. Scott-Geddes a declarat: ”Este fantastic ca demersul nostru s-a realizat asa rapid. Sunt mandru de cei implicati intr-un proiect de genul acesta, ne-a trebuit o echipa foarte speciala pentru a putea realiza asemenea rezultate intr-un timp atat de scurt”.

Vehiculul de doua locuri a inceput o perioada de teste riguroase inainte sa poata fi livrat potentialilor clienti, cel mai probabil la inceputul primaverii lui 2007. Caparo va avea un potential de constructie de 24 de masini pe an.

Caparo T1 este un concept construit din materiale usoare care sa poata fi performant pe piste dar sa poata fi legal si in afara ei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru