Captura la vama: 14.980 de piese Dacia contrafacute

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.09.2008
Vamesii romani au capturat aproximativ 15.000 de piese Dacia contrafacute.

Esential

14.980 seturi de placute frana Dacia au fost capturate in vama Constanta.
28.500 ambalaje purtand sigla Dacia au fost capturate.
19.500 ambalaje cu sigla Renault au fost retinute impreuna cu piesele si ambalajele Dacia confiscate in vama.

14.980 seturi de placute de frana ÅŸi 28.500 ambalaje purtand inscriptia Dacia, dar si 19.500 ambalaje marcate Renault au fost retinute in data de 3 septembrie 2008 de catre reprezentantii Biroului Vamal Constanta.

Reprezentantii Dacia au fost anuntati de captura si au testat marfa confiscata. In urma testelor, marfa s-a dovedit a fi contrafacuta.

Piesele nu indeplinesc specificatiile tehnice si de calitate. Testele au aratat ca un vehicul echipat cu placute de frana contrafacute are o distanta de franare dubla fata de standard. In incercarea de a combate piesele contrafacute, Dacia a derulat numeroase campanii publicitare. Piesele Dacia originale poseda in acest sens o holograma, pentru identificare.

Autoritatile romane lucreaza impreuna cu oficialii Dacia in lupta cu contrabanda si piesele contrafacute.

Via | Dacia

Taguri: , Dacia

Comentarii (5)

  • Contrabanda veche
    Asta e primul transport prins si declarat, la orice magazin de cartier daca ceri piese de dacia te intreaba daca vrei piese de uzina sau ceva mai ieftin. De aceea Dacia in Franta sau Olanda e mai rezistenta si mai apreciata pentru ca nu-si repara masina la garaj la Nea Gogu. Lasa ca pe viitor "comanda" din Turcia va fi onorata cu ambalaje cu holograma RAR inclusa.
    0 0
  • Care era tara de provenienta? Ziaristi de doi lei, informatii incomplete!!!!
    Ce holograma, domne! La noi se merge pe in credere. Tare reclama! Si de acum 5-6 ani cand a aparut, de-abia acum au prins UN SINGUR TRANSPORT!!! De-aia sunt adevarate bancurile cu vamesii si politistii.
    Sebastian Toma, vrei sa scotocesc acu tot netu pentru o info completa? De ce nu ganditi si voi din perspectiva unui cititor? E esential sa dai tara de provenienta. Nu v-au spus politistii? Voi nu puteti sa dati un telefon sa intrebati? Vreti sa fiti site de stiri. Mai bine ii ziceti site de stiri incomplete, preulate si uneori traduse prost. e mai aproape de realitate.
    N-ai cu cine! Niste wannabe-ziaristi!
    0 0
  • informatii suplimentare
    In comunicatul de presa emis de oficialii Dacia nu se mentioneaza tara de provenienta a pieselor contrafacute.
    Va multumim ca ne urmariti.
    0 0
  • w w w bekali ro
    are dreptate Theo
    Daca erau facute in Turcia nu cred ca era o problema , aia oricum fac tot ce tine de Renault , mai nasol e cand tara de provenienta e China , acolo nu se respecta nici materialul si nici parametrii tehnici , dimensiuni , etc.
    1 0
  • tepesadrian
    piese contrafacute ?
    Masina in general este ; contrafacuta''noi vorbim de piese dar cum credeti ca e posibil ca la un Logan de un an sa apara rugina la aripa spate ? Asta e masina ;europeana '' de care tot vorbeste D-l Stroe ? daca da atunci ar trebui sa ne ocupam de facut carute nu masini cu care sa circulam prin Europa .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru