Cardul Renault a fost lansat in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.02.2008
Renault Romania in parteneriat cu BRD-SocGen a lansat Cardul Renault pentru clientii romani.

Astazi a fost lansat in Romania Cardul Renault, un serviciu financiar adresat actualilor posesori si noilor clienti ai companiei franceze. Lansarea oficiala a fost efectuata in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de Renault Romania si directorul BRD-SocGen, Patrick Gelin.

Cardul Renault este realizat in parteneriat cu BRD Finance. Posesorii cardului vor beneficia de reduceri de preturi pentru piese, de servicii in reteaua Renault si de acumularea de puncte de fidelitate in functie de suma cheltuita si de locul cumpararii.

Serviciul Renault-BRD ofera o reducere de 10% la orice revizie efectuata in reteaua Renault si deplasarea gratuita Renault Asistenta. Cu o limita maxima de credit de 15.000 RON si cu o dobanda lunara de 2,2%, Cardul Renault poate fi folosit pentru orice plata la un terminal POS si pentru retrageri de numerar de la bancomatele care afiseaza sigla MasterCard, atat in tara, cat si in strainatate. Purtand sigla MasterCard, cardul se emite gratuit, iar in reteaua proprie, Renault ofera posesorilor o perioada de gratie de pana la 47 de zile, cu costuri 0.

De la crearea filialei Renault in Romania, marca franceza a vandut peste 117 000 vehicule.

Anul trecut, Renault a fost singura marca de import care a depasit pragul de 30 000 unitati vandute. Cardul Renault este primul de acest gen existent in Romania si al treilea la nivel mondial, dupa cel existent in Franta si Italia.

Taguri: Renault

Comentarii (3)

  • Marius
    Asta da afacere
    E o chestie. Cu toate ca am criticat firma Renault pt design-ul cam sters al masinilor fabricate, chiar pe acest site, totusi nu pot sa nu apreciez oferta lor in ceea ce priveste acest card. Voi ce ziceti, merita sau nu?
    0 0
  • Doar la achizitionarea unui Renault NOU
    In alta ordine de idei, in cazul cumparatorilor de renault secon Hand ... nu cred ca ei vor trece prea mult prin reprezentante asa ca este o oarecare afacere pt: posesori de autoturisme pt: Firma Renault si pt: Banca cu siguranta ...
    0 0
  • multumiri
    sunt foarte multumit de masina, renault symbol, consuma putin este fiabila si sper sa nu am probleme cu ea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru