Cassa Loco participa la Cupa Dacia Logan

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.05.2007
Doi dintre membrii formatiei Cassa Loco vor participa la Cupa Dacia Logan. Solistii au absolvit doua cursuri de pilotaj profesionist in Germania.

Bogdan Muresan si Cosmin Tudoran, doi dintre membrii trupei Cassa Loco, vor concura in Cupa Dacia Logan, competitie inclusa in programul Vodafone Bucharest Challenge 2007. Alaturi de ei, in cadrul aceleiasi competitii, vor concura si Constantin Raileanu, Costel Casuneanu, Gabriel Tiura si Dan Alexandrescu. Conditia esentiala pentru a putea participa in Cupa Dacia Logan a fost absolvirea unui curs special pe circuitul de la Oschersleben din Germania.

Membrii formatiei Cassa Loco lucreaza la un nou single care va aparea in curand pe piata. Acestia au acceptat insa imediat invitatia de a concura in aceasta competitie. „Testul de la Oschersleben a fost foarte util pentru mine si am fost surprins cat de bine se tine Logan-ul nostru pe pista”, a declarat Bogdan Muresan, dupa cele doua zile de teste.

Si pentru Cosmin Tudoran experienta de la Oschersleben a fost una incredibila: „Am invatat foarte multe in cele doua zile si cred ca acest lucru imi va folosi si in traficul de zi cu zi.

Abia astept cursa de la Bucuresti. Nu ne-am propus sa castigam, dar sunt sigur ca vom avea o evolutie buna.”

La startul celor doua curse din cadrul Cupei Dacia Logan, programate pe 19 si 20 mai, se va afla si Constantin Raileanu. Fostul pilot din Formula Ford a fost cel mai rapid dintre romanii prezenti la Oschersleben. „M-am acomodat repede cu masina si chiar mi-a placut cum sta pe pista. La Bucuresti o sa fie putin altfel, pentru ca este un circuit stradal, dar nu cred ca vor fi probleme. A fost o experienta interesanta”

Comentarii (1)

  • loganul in FiaGT
    am si eu o intrebare pentru ce mai mari si mai experimentati..ca eu am daor 16 ani:D.. de ce nu facem debutul aqm in FiaGT cu loganul nostru iubit:x..sofer bun am aveam. Bani ar fi problema ??? sa se faca un apel la toata spuma Romaniei + ca sigur daca ar face o cursa buna.. din prima ar veni si Sponsori ... Ca asa cat sa asteptam sa mai asteptam..:( am fi fost foarte mandru sa stiu ca participa si ROMANIA la concursuri de asemenea ampoare + ca neam face si noi LOGANUL mult mai cunoscut si nu in ultimul rand TARA .. !!! cel putin aja cred eu ......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru