Cea mai proasta sosea din lume

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 27.09.2006
Titlul nu este intamplator. Aceasta sosea nu este o ulita, ci un drum national care leaga Moscova de orasul Yakutsk.

Sa ne bucuram. Cea mai proasta sosea din lume nu se afla in Romania, ci in Rusia. Mai mult, aceasta nu este un drum neasfaltat printre blocuri, ci o sosea nationala, botezata "Lena". Respectiva artera importanta de circulatie face legatura intre capitala Rusiei, Moscova, si un oras din nord-estul tarii: Yakutsk.

Desi vorbim despre o sosea vitala pentru transportul in aceasta zona, Lena nu a fost asfaltata niciodata si de fiecare data cand ploua traficul devine nu doar infernal ci si infundat. La propriu. In general, orice ploaie mai serioasa este urmata de blocaje de trafic in care sunt implicate peste 600 de masini. In ultimul dintre acestea o femeie a fost nevoita sa nasca chiar in autobuzul in care o transporta. Printre cele mai acute nevoi ale celor prinsi in trafic se numara, evident, cele legate de lipsa alimentelor si cele legate de lipsa combustibilului.

Un lucru foarte interesant este faptul ca echipa care ar trebui sa se ocupe cu constructia acestei sosele nu isi face aparitia la locul de munca din cauza soferilor indignati (normal, nu?) care au promis ca oamenii care ar trebui sa asfalteze soseaua Lena nu vor scapa nevatamati.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru