Cea mai rapida autospeciala de pompieri este un Nissan GT-R

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.08.2009
Circuitul german Nurburgring a primit un vehicul de interventie rapida impotriva incendiilor bazat pe Nissan GT-R.

Pompierii de la Nurburgring beneficiaza de cea mai rapida autospeciala pentru lupta cu focul din lume. Germanii au primit un Nissan GT-R echipat cu tot ceea ce este necesar pentru a stinge flacarile ce ar putea surveni in urma unui accident auto. Modelul a primit numele de Nurburgring Rapid Response GT-R.

Autospeciala Nissan GT-R are o cusca de protectie in caz de rasturnare si beneficiaza de un tun cu spuma anti-incendiu. Bancheta din spate a fost eliminata pentru a face loc unui rezervor de spuma speciala, iar portbagajul contine toate elementele necesare unei prime interventii rapide in cazul unui incendiu. Avand in vedere ca versiunea standard a lui Nissan GT-R poate sa parcurga circuitul Nurburgring in mai putin de 7 minute si 30 de secunde, autospeciala de pompieri bazata pe acest model este una dintre cele mai rapide vehicule de interventie din lume.

Via | Edmunds

Comentarii (2)

  • Oare fac angajari?
    Am realizat instantaneu ca visul meu ascuns este sa fiu pompier...
    2 0
  • Stelian_Opincariu
    HEHE.........
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru