Ceas semnat Porsche Design

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.04.2007
Porsche Design a dezvaluit P'6750 Worldtimer GMT. Nu este vorba de o noua masina ci de un ceas care indica ora a doua zone diferite

Dupa ce TAG Heuer a lansat un trio dedicat soferilor, inclusiv cronograful SLR, Porsche Design vine cu o noua premiera pe piata ceasurilor: P'6750 Worldtimer GMT. Asemeni celorlalte ceasuri de mana GMT, noua creatie Porsche afiseaza doua zone orare diferite.

P'6750 utilizeaza o fereastra speciala pentru masura in dreptul orei 9 care afiseaza cealalta zona printr-un ac rosu. O alta fereastra speciala, care permite selectarea orasului, este pozitionata in dreptul orei 3.

Aceste caracteristici unice sunt mentinute in miscare de un sistem automatic Eterna ETA Valgranges inchis intr-o cutie de titaniu cu finisaj mat sau invelit in PVD negru. Si acul indicator poate fi comandat fie in culoare negra sau titaniu. Ceasul vine cu o curea neagra de cauciuc.

Comentarii (1)

  • ceas :D
    Acest ceas cred ca ajuta mult la castigarea timpului, nu?:P Nah, pt cei care se "scalda" in bani, oricum... Ca de cat o costa ceasu asta(cateva mii sigur) imi iau masina...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru