Cel mai bogat om al lumii investeste in rulote

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.01.2009
Warren Buffett, cel mai bogat om de pe glob in 2008, a facut o investitie in productia de motor home-uri si rulote.

Esential

62 de miliarde de dolari este valoarea averii lui Warren Buffett.

Warren Buffett, cel mai bogat om al lumii conform topului Forbes din 2008, da un exemplu in lumea afacerilor americane printr-o investitie mai mult decat ciudata.

Berkshire Hathaway, compania detinuta de miliardarul american, a investit 40 de milioane de dolari intr-o linie de asamblare din Middlebury, Indiana, unde va fabrica motor home-uri si rulote.

Warren Buffett este recunoscut drept omul care a facut o adevarata arta din „a cumpara ieftin si a vinde scump”, motiv pentru care se crede ca desi segmentul de piata al rulotelor inca nu este pe val, s-ar putea dovedi in scurt timp o investitie mai mult de prodigioasa.

Averea lui Warren Buffett a fost calculata de Forbes la 62 de miliarde de dolari. Astfel, americanul l-a depasit in topul celor mai bogati oameni din lume pe mexicanul Carlos Slim Helu si pe Bill Gates, parintele Microsoft.

Comentarii (4)

  • AndreiRN
    Buffett
    In individ interesant. Nu munceste si nu a muncit niciodata. E doar un hobby pt el. Locuieste in aceeasi casa modesta de 30 de ani cu sotia si isi plimba cainele dimineata cu placere. Acum cu iesirea la pensie a generatiei Babby Boom industri de motorhome are o crestere de 15% anual. Stie el ce face. Plus ca nu prea e concurenta internationala la acest capitol.
    0 0
  • Victor
    @ AndreiRN
    Warren Buffet este considerat cel mai mare investitor la bursa din toate timpurile.Citeste biografia lui si vei vedea cat de departe esti de adevar.
    0 0
  • ptr andrei
    Carlos Slim
    tu cred ca vb de mexican defapt.............
    0 0
  • sunshine64sm
    (Re)devenim nomazi
    _Aşa cum făceau şi strămoşii cu căuţele, se pare că moda pentru “libertate” revine şi în zilele de azi, aceste “super-căruţe” fiind dotate cu tehnică modernă: bătaia vântului şi ploilor este preluată de aerul condiţional, răcnetele pentru discuţiile la distanţă cu telefonu mobil, privitul cerului şi stelelor cu ştirile meteo de pe internet, calul putere cu hergheliia de cai de sub capotă, “comfortul” tufişurilor cu băi moderne, autonome (!), ciripitul păsărelelor cu tehnica audio Hi-Fi, şi aşa mai departe.
    _S-au schimbat multe, super-căruţele avînd şi ele preţuri pe măsură, dar un lucru nu s-a schimbat: spiritul de libertate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru