Cel mai luxos S-Klasse din istorie: Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont

De Automarket
Publicat Joi, 12.02.2009
Tunerii de la Carlsson si-au pus in cap sa realizeze cel mai luxos S-Klasse construit vreodata. Si au reusit.

Compania Carlsson, specializata pe modificarea modelelor create de Mercedes-Benz, a publicat primele fotografii si informatii cu cea mai noua aparitie din gama proprie: Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont. Este vorba de una dintre cele mai luxoase versiuni ale lui S-Klasse, modelul de top al liniei Mercedes.

Principala provocare la care inginerii Carlsson au fost nevoiti sa raspunda a fost legata de dezvoltarea unui produs de neegalat in ceea ce priveste nivelul premium al elementelor interioare. In acest sens, Carlsson a colaborat cu specialistii brandului lifestyle Etienne Aigner AG, rezultatul fiind un model care va fi produs in serie limitata.

Daca exteriorul modelul iese in evidenta prin cele doua nuante elegante care se combina fericit la nivelul portierelor, interiorul este principalul punct de reper al modelului. Vorbim de o combinatie de materiale care miros a lux, de la piele Alcantara si aluminiu la diferite texturi premium si lemn pretios.

Tehnologia se afla la ea acasa pe noul model dezvoltat de Carlsson.

Sistemul de sonorizare este semnat de Alpine si Focal, doua companii cu experienta in acest domeniu, pasagerii din fata beneficiind de un sistem cu trei cai de iesire denumit de producatorul sau "cel mai bun sistem de sonorizare auto din lume": Focal Utopia Be Kit No.7. Sistemul de amplificare este reprezentat de un alt pachet de top realizat de Focal, care utilizeaza doua canale si se numeste, simplu, Dual Monitor. Sunetele bass sunt redate de un subwoofer Focal Utopia Be 33 WX2 cu diametrul de 33 de centimetri.

Sistemul audio dezvoltat pentru pasagerii locurilor din fata se completeaza perfect cu cel gandit pentru locurile din spate. Acesta din urma reuseste, conform celor de la Carlsson, sa redea o atmosfera de cinema in habitaclul modelului. La aceasta realizare contribuie din plin sistemul surround 6.1 si monitoarele de sapte inch montate pe spatarul scaunelor frontale, experienta cinematica crescand prin selectarea luminilor de ambianta si prin urmarirea filmelor pe monitorul de 15 inch ascuns in plafon. Consola centrala posterioara, asezata intre cele doua locuri din spate, a fost transformata de Carlsson intr-un suport pentru boxa centrala.

Sunetul este impins in interior prin trei canale printr-un sistem identic cu cel destinat pasagerilor fata: Focal Utopia Be Kit No.7, intregul pachet pentru cele doua locuri din spate fiind botezat "Rear Seat Entertainment". Pentru a evita problemele de orice fel, Carlsson, Focal si Alpine au gandit intregul pachet exclusiv pentru aceasta masina, sunetul adaptandu-se perfect spatiului interior al lui Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont.

Functiile modelului transforma foarte repede spatiul de "joaca" intr-unul destinat muncii. Existe mese speciale pentru doua laptopuri, prize de 220V pentru fiecare dintre acestea si, in premiera pe o masina, un router wireless care le conecteaza pe acestea la internet complet independent unul de celalalt.

 

Comentarii (7)

  • Ungaro_
    Super!
    Foarte tare ,daca nu cel mai tare din parcare!!!
    0 0
  • Imi place
    Super tare, daca as avea bani asi cumparao.
    0 0
  • Cristi
    Urat
    In primul rand vopseaua in 2 tonuri aduce aminte de o masina tunningata din seriile NFS, spoilerele sport nu au ce cauta pe o masina "luxoasa" in rest nimic special, nu cred ca atat poate Mercedes. In ultimul rand, titlul e tras de coada :"DIN ISTORIE" pentru istoria S-Klass-ului incepe in 1955 si sunt convins ca daca verificam toate personalitatile care au stat intr-un S-Klass de-alungul "istoriei" gasim un proprietar al unui S-Klass mai "LUXOS"
    Imi pare rau dar articolul acesta e o rusine
    0 0
  • plus ca stirea este veche de vreo juma' de an..
    0 0
  • Brrrr...
    Hidos.
    0 0
  • huh
    voi sunteti prosti la cap astia de mai jos :))
    0 0
  • tavione
    @Sebi
    sebi, eu cred ca ar trebui sa'ti iei un manual de gramatica mai inainte....ce zici?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru