Cel mai puternic Bentley de serie costa 205.000 euro

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.04.2009
Oficialii Bentley au anuntat ca pretul modelului Continental Supersports este de 205.542 euro.

Cel mai puternic si totodata cel mai rapid Bentley de serie creat vreodata este si cel mai scump vehicul din gama Continental. Bentley Continental Supersports are un pret de 205.542 euro. Seria premierelor pe care o incheie acest model este legata de tipul de combustibil folosit, Continental Supersports avand capacitati flex-fuel.

Primul Bentley care poate functiona si cu etanol E85 este cu 33% mai scump decat modelul Continental GT Speed. Pe langa pretul modelului, clientii sunt nevoiti sa plateasca anumite taxe de lux sau de poluare, diferite de la o tara la alta. Cu toate acestea, Bentley declara ca pretul acestui model este pe masura performantelor si prestantei lui Continental Supersports, iar dotarile standard ale acestui model sunt echipamente optionale pentru celelalte modele din gama Continental.

Bentley Continental Supersports dezvolta o putere de 621 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde in ciuda masei sale la gol de 2.235 kilograme. Cuplul motor maxim al acestui mootor este de 800 Nm.

Denumirea "Supersports" este inspirata de modelul cu doua locuri si echipat cu un motor de 3.0 litri, care a fost lansat in 1925. Acest model a fost primul Bentley de serie care putea sa depaseasca 160 km/h.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • Imi place
    Nu as refuza asa un cadou :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru