Celebra marca Chevron va reveni pe piata cu modelul GR8

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 29.11.2009
Producatorul britanic Chevron pregateste un nou model, dupa mai mult de un sfert de secol de pauza. Denumit GR8, acesta va fi produs in 20 de exemplare si va costa 54.000 de euro.

Constructorul britanic de automobile de curse Chevron revine pe piata auto cu modelul GR8. Oficialii companiei au oferit publicului o poza cu acest model, care continua traditia inceputa de Chevron G8 in anii ‘60. Compania a fost infiintata de Derek Bennett in anul 1965, a produs peste 60 de masini de curse, iar in prezent se afla sub conducerea lui Chris Smith, fondatorul constructorului Westfield Sportscars.

Ca multi alti producatori de automobile din Albion, Chevron Auto nu a rezistat de-a lungul timpului si a disparut de pe piata constructorilor. Caroseria noului Chevron GR8 va fi produsa din fibra de sticla montata pe un sasiu din otel. Masina va avea un propulsor Cosworth de 2.0 litri care va livra 255 de cai putere.

Constructorul britanic planuieste sa produca 20 de exemplare pe care le vor vinde la un pret de 54.000de euro. Toate exemplarele vor participa in cadrul unei competitii sportive botezate GR8 Challenge, iar compania nu planuieste sa produca o versiune pe care o vom putea vedea pe sosele.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru