Chevrolet aduce Aveo cu trei usi la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.02.2008
Noul Aveo se va imbogati la Geneva cu o versiune cu trei usi al carei scop va fi acapararea publicului tanar.

Esential

101 CP are cea mai puternica versiune de motorizare a lui Aveo cu trei usi.

Chevrolet va aduce la Geneva, in postura de vedeta a standului propriu, versiunea cu treu usi a noului Aveo. Prezent in versiune cu cinci usi si la Salonul Auto de la Bucuresti din toamna lui 2007, noul Aveo se va imbogati astfel cu o noua versiune, aceasta urmand sa se adreseze celor care isi doresc un design ceva mai sumplu pentru hatchback-ul din dotare.

Noul Aveo (fostul Kalos) cu trei usi va dispune de doua motorizari, 1.2/84 CP si 1.4/101 CP, urmand sa intre in showroom-urile europene incepand cu luna iunie a acestui an.

Pe langa Aveo cu trei usi, standul Chevrolet de la Geneva va gazdui si prezentarea setului de imbracaminte castigator al concursului "Young? Creative? Chevrolet!", lansat la editia de anul trecut a aceluiasi salon auto elvetian.

via | GM

Taguri: Aveo, Chevrolet

Comentarii (4)

  • Utila masinuta, cu 4 sau 3 usi ... numai sa nu mai fie votata printre cele mai proaste masini din lume.
    0 0
  • bravo
    Bravo lor,numai Dacia a ramas cu vechile motoare 1,4/75 hp si 1,6/90 hp.Ai spune ca Renault este foarte zgarcit cu 'sora mica' si nu o doteaza cu ultimele tipuri de motoare....
    0 0
  • Anonymus
    pff...
    De parca ati fi descoperit apa calda, cu aveo asta(a fost prezentat prima oara acum mai bine de 5-6 luni), este practic, un facelift, si cu puterea aia, sunt doar cifre, cat despre fiabilitate...Numai, ganditi-va la discurile alea de frana care se ovalizeaza imediat...
    0 0
  • interesant
    grila de la audi si farurile de la fabia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru