Chevrolet Camaro se va numi Ke Mai Luo în China

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 23.03.2011
Chevrolet a anunţat oficial că va lansa noul Camaro şi pe piaţa din China. Modelul american îşi va schimba însă numele cu care am fost obişnuiţi în Ke Mai Luo.

Chevrolet continuă politica sa globală şi caută să îşi extindă influenţa pe piaţa auto din China. Constructorul din Detroit va expune la Salonul Auto de la Shanghai, programat între 21 şi 28 aprilie, modelul Camaro, destinat pieţei din Ţara Marelui Zid.

Deşi se încearcă o globalizare a gamei de modele, Chevrolet a ales să redenumească muscle-car-ul său tradiţional, publicul chinez urmând să-l recunoască după titulatura Ke Mai Luo. Momentan, Chevrolet nu a dat detalii privind inspiraţia numelui.

Chevrolet Camaro sau Ke Mai Luo va fi vândut pe piaţa chineză cu o singură motorizare, un propulsor V6 pe benzină de 3.6 litri şi 315 cai putere. Constructorul american a precizat şi faptul că nu vor exista diferenţe estetice la interior şi exterior.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • camaro
    Superba masina.
    7 2
  • frumosa masina
    frumoasa masina
    5 1
  • Stiu
    Stiu ca nu este comparabila cu X si cu Y, ca in clasa sa, Z este mult peste si are dotari N fata de ea dar, uitati-va ce au reusit sa ''deseneze'' , cat de frumoasa si echilibrata in volum este. Te face sa te simti bine in ea. Este o masina cu un design extrem de reusit care va face la timpul ei, cind va fi timpul, istorie, pentru ca este ORIGINALA, unica.
    Cu greu ai putea compara formele geometrice ale oricarui detaliu cu o alta marca. Ah, este si foarte masculina !
    :))
    8 1
  • ss
    Poate nu e la fel de performanta ca cele germane,dar la design e cu mult peste japoneze si nemtoaice....
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru