Chevrolet Colorado, imagini şi informaţii oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.10.2011
Chevrolet Colorado a debutat oficial pe piaţa din Thailanda. Modelul va fi construit în ţara respectivă şi va fi introdus ulterior pe 60 de pieţe.

Esential

2 miliarde de dolari au investit cei de la General Motors pentru dezvoltarea lui Colorado.
5 ani a lucrat echipa de dezvoltare a lui Colorado pentru creaţia şi finalizarea modelului.
470 Nm oferă versiunea Duramax de 2.8 litri, echipată cu transmisie automată.

Chevrolet a lansat noul Colorado în Thailanda. Modelul va fi construit în ţara respectivă şi reprezintă o noutate absolută în gama constructorului american. Motorizările, platforma tehnică şi interiorul sunt complet noi, iar clienţii vor avea de ales între 26 de configuraţii diferite de Colorado. Ulterior, modelul va fi oferit şi pe alte pieţe, urmând să fie disponibil pe 60 de pieţe la nivel global. Cei de la Chevrolet au lucrat cinci ani pentru noul Colorado şi au investit două miliarde de dolari pentru dezvoltarea acestui model pe cinci continente.

Chevrolet Colorado va avea atât versiuni cu cabină dublă, cât şi cu cabină simplă, iar clienţii vor putea să opteze pentru mai multe motorizări, transmisii, lăţimi ale caroseriei şi alte amănunte tehnice. Gama de motorizări va include două unităţi Duramax turbo-diesel şi acestea vor fi oferite atât în compania transmisiilor automate, cât şi în compania transmisiilor manuale. Cea mai mică unitate are 2.5 litri şi dezvoltă 150 CP şi 350 Nm, în timp ce unitatea mai puternică are o cilindree de 2.8 litri şi dezvoltă 180 CP şi 470 Nm.

Versiunea de 470 Nm a acestui motor este oferită doar în compania unei transmisii automate, în timp ce versiunea cu transmisie manuală cu cinci trepte oferă 440 Nm.

Modelul este bazat pe platforma GM de caroserie pe şasiu cu tracţiune spate şi este creat pentru a deveni liderul segmentului la capitolele performanţă, rafinament, versatilitate şi aspect. Aspectul lui Chevrolet Colorado este opera designerilor de la Centrul GM din America de Sud. Centrul de design al celor de la GM America de Sud este localizat în Sao Paulo, Brazilia, şi echipa care l-a creat pe Colorado s-a inspirat din trei concepte cu acest nume prezentate la Saloanele auto din Thailanda, Argentina, Australia şi Germania din anul respectiv.

Via | Chevrolet

Comentarii (5)

  • corleone
    Superb! Colorado va fi taticul pick-upurilor in Europa.
    9 7
  • Copie dupa liderul clasei- Toyota Hilux. Restul e tacere.
    6 10
  • @Mihai
    Copie dupa cine...??? Dupa 50.000 km,Hilux trancane si scartaie ca un Aro.
    Momentan liderul clasei e Ford Ranger.Cea mai buna capabilitate in teren accidentat si e cel mai fiabil.
    8 4
  • ****
    are cu cine sa se lupte L200 si Amarok
    4 1
  • Nu stiu cum e dar sigur are cele mai frumoase faruri din clasa lui.
    Navara ramane cel mai bun oricum....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru