Chevrolet Cruze facelift - prima imagine frontală

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.01.2012
O imagine spion, apărută în Cehia, trădează aspectul faceliftului programat pentru Chevrolet Cruze în 2012. Fotografia surprinde foarte bine partea frontală a berlinei.

Esential

184 de cai putere ar putea avea cel mai puternic diesel oferit pe Chevrolet Cruze facelift.

O publicaţie auto din Cehia a reuşit să intre în posesia unei imagini cu faceliftul pe care Chevrolet i-l pregăteşte lui Cruze, actualul best-seller al brandului american în Europa. Prima fotografie surprinde aspectul frontal al sedanului compact, supus unei restilizări uşoare, pentru a alinia designul la cerinţele contemporane ale pieţei.

Grila berlinei a fost remodelată, iar spoilerul a primit noi prize de aer, la rândul lor restilizate. Nici farurile de ceaţă nu au fost ocolite, la acest nivel Chevrolet plusând şi cu un set de lumini LED. Pentru blocurile optice, designerii subsidiarului GM au ales o uşoară ascuţire a liniilor.

Faceliftul va aduce şi un motor nou pentru Cruze, un diesel ceva mai puternic decât cel pe care îl ştiam deja. Este vorba despre unitatea de 2.2 litri VCDI, gata să livreze cu 21 de cai putere peste cei 163 de cai oferiţi de actualul motor de 2.0 litri.

Ansamblul modificărilor va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Tot anul acesta, Chevrolet ar putea introduce şi o variantă break a lui Cruze, bazată în totalitate pe sedanul compact. 

via | autoblog

Comentarii (6)

  • De ce asa repede???
    Masina asta merita sa traiasca mult...
    19 3
  • @De ce asa repede???
    pentru ca a inbatranit inainte de vreme
    0 22
  • Un facelift care poate fi inte
    Ad
    Poate umbla un pic si la bord, sa dea jos "carpeta" de pe el.
    3 14
  • Cruze arata bine si nu e nevoie (deocamdata) de un facelift. Cat despre interior,arata mai bine decat multe masini mai scumpe decat el.
    19 2
  • gigel manelistu
    diesel
    DIn cate stiu eu, era promis dieselul de 1.7 de pe astra, de 125 de cai, care ar vinde in prostie in Europa. De ce ar pune 2,2u de 184 de pe Captiva ma depaseste. Mai ales ca nu sunt putine sanse sa se vanda asa bine din considerente de taxe si impozite. Dar fie, Chevy face ce crede mai bine, mai ales cu masina care vinde mai bine pe plan mondial decat Golful
    3 0
  • Suuuper masinaaa...
    1. Ma bucur sa aud ca Chevrolet isi va creste numarul de motorizari pt modelul Cruze si, astfel, clientii vor avea cu adevarat din ce sa aleaga. In opinia mea cea mai interesanta optiunea va fi cea de 1.4 si 136 cp intrucat va avea cuplul motor mai mare decat a benzinarei de 1.8 si 141 cp si un consum redus fata de aceasta din urma.

    2. Sunt posesor de Cruze 1.8 LT si sunt f. multumit de el, in conditiile in care il am din 2010.

    3. Motorizarea de 1.7 diesel chiar cred ca se va vinde bine pt ca se stie ca romanii au apetit pt masinile cu consum cat mai scazut.

    4. Cat despre motorizarea de 2.2 si 184 cp mi se pare ca este o decizie inteleapta a celor de la Chevrolet pt a-si creste in continuare imaginea de marca. De asemenea, prin introducerea acestei motorizari clientul chiar va avea de unde alege si cat despre cei care tot invoca impozitele vreau sa le atrag atentia ca nu toti romanii sunt rupti in fund iar atunci cand cumperi o masina ca asta nu cred ca te da pe state un impozit de 800 de lei pe an. Eu unul mi-asi schimba actualul Cruze pe unul de 2.2 litri ceva mai bine echipat, eventual cel break care sa aiba piele, navigatie si incalzire in scaune.

    5. Designul variantei break arata suuuper ok vazuta dinspre spate, asta daca binenteles masina va arata in realitate precum in poza "oficiala" de mai sus.

    6. In rest, fiti mai putin patimasi si cumparati masinile care va reprezinta!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru