Chevrolet este partenerul strategic al festivalului MOFILM

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.12.2008
In calitate de partener strategic al festivalului MOFILM din Barcelona, Chevrolet va oferi un Cruze castigatorului.

Chevrolet este partenerul strategic al festivalului MOFILM din cadrul Congresului mondial GSM care va fi organizat anul viitor in Barcelona. GSMA si MOFILM au anuntat ca actorul si regizorul Kevin Spacey va fi personalitatea nr.1 in cadrul Congresului modial GSM care se va desfasura in Barcelona in perioada 16-20 februarie 2009, si va avea rolul de gazda al Festivalului MOFILM de scurt metraje pe telefonul mobil.

Castigatorul festivalului MOFILM va primi din partea sponsorilor un Chevrolet Cruze. Modelul Cruze va fi disponibil la reprezentantele de vanzari din Europa incepand din primavara lui 2009 si va anticipa lansarea pe plan mondial a unei noi generatii de autovehicule Chevrolet.

“Suntem foarte mandri ca participam la festivalul de film pe telefonul mobil GSMA – MOFILM. Consider ca acest eveniment este intr-o foarte mare masura in spiritul modelului Cruze- o combinatie unica de design, confort, utilitate, siguranta, eficienta in functionare si raport calitate-pret care depaseste asteptariel”, a declarat Wayne Brannon, Director Executiv al Chevrolet Europa.

Via | Chevrolet

Taguri: Chevrolet, Cruze

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru