Chevrolet Malibu - prima imagine a "fratelui" lui Insignia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.04.2011
Contul de Facebook Chevrolet a oferit astăzi prima imagine completă a noului Malibu, sedanul de clasă medie ce urmează să fie vândut în peste 100 de ţări.

Deşi Chevrolet a încercat pe cât posibil să menţină un mister prelungit asupra noului Malibu, o imagine frontală a sedanului de clasă medie a debutat deja pe Facebook.

Fotografia trădează liniile blocurilor optice, aspectul spoilerului, grila dublă şi nervurile capotei. Sedanul de clasă medie se inspiră din alura fratelui de concern Opel Insignia, păstrând însă filosofia europeană a brandului din Detroit, filosofie ianugurată deja pe Spark, Aveo, Cruze şi Orlando.

Marea surpriză o va reprezenta însă posteriorul viitorului Malibu, care trădează similarităţi, cel puţin la nivelul blocurilor optice, cu fratele de performanţă Camaro. Chiar cei de la Chevrolet au recunoscut că se vor inspira din designul modelelor sportive, printre care şi Corvette.

Cel mai nou model Chevrolet se va vinde în peste 100 de ţări, ceea ce înseamnă că prezenţa în segmentul D va fi resimţită în şase continente. În data de 18 aprilie Chevrolet va oferi o lansare live, pe internet, a maşinii în Statele Unite.

La numai o zi după, noul sedan de clasă medie va putea fi admirat şi la Salonul de la Shanghai.

Comentarii (11)

  • interesant
    E interesant design-ul! E parca mai ok ca la Insignia,adica se potriveste mai bine,mai ales daca iese cu spatele ala. Sunt foarte curios cum o sa-l prezinte in conferinta de presa,cu vrajeala aia a lor de unici pioneri ai noului,evolutiei si tehnicii:)
    15 8
  • malibu
    Superb!!! Un design foarte reusit.
    20 7
  • Passat-ul e un fel de logan pe langa acest Malibu. Foarte tare.
    33 15
  • ****
    felicitari chevrolet !!!......chevrolet ne arata incet incet cine vor fi ei pe piata auto ...
    20 3
  • arata cum arata
    arata foarte bine! ce sa zic, da cu butonul ala de la LCD au stricat, nu puteau pune ceva cu touch sau un un buton mai subtil. dar altfel arata bine bine
    3 1
  • intrebare
    daca inteleg bine, ne vom putea lua ( cine vrea ) in Romanica un fel de Insignia mai ieftin ???
    10 2
  • da mai ieftin si probabil fabricat in coreea nu in germania
    2 5
  • malibu
    Malibu inlocuieste Epica in Ro si nu numai.
    Epica avea niste preturi f competitive,nu vad de ce acum ar fi altfel.
    Eu ma astept la un entry level de 17 000 e si un maxim de 25.000.
    6 3
  • you_hoooo
    Elegant
    Masina arata neasteptat de bine! Are o eleganta subtila si un design care cred ca nu se va demoda repede. Daca imparte platforma cu Insignia, o masina reusita, cred ca si acest nou Malibu va fi un concurent de luat in seama. Mai ales ca se stie noua politica GM in Europa: Chevy este marca de intrare si Opel putin mai sus; raportul calitate-pret cred ca va fi imbatabil (sper).
    Bafta!
    12 1
  • malibu
    Arata mai bine ca Insignia.Bravo Chevrolet.
    9 4
  • alt vlad
    da
    ne vom putea lua o insignia mai ieftina..facuta in coreea cel mai probabil
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru