Chevrolet Trailblazer Concept - fratele pick-up-ului Colorado

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.11.2011
Chevrolet a prezentat astăzi primele imagini şi informaţii ale versiunii concept Trailblazer, un SUV bazat pe pick-up-ul global Colorado.

După ce a dezvăluit primul său pick-up global, în persoana lui Colorado, Chevrolet vrea să profite la maxim de platforma modelului utilitar şi propune un SUV de mari dimensiuni, bazat pe aceasta. Numele său este Trailblazer şi va fi expus într-o versiune pre-producţie în cadrul Salonului Auto de la Dubai, programat săptămâna aceasta.

Deşi va fi construit în Thailanda, începând cu primele luni ale lui 2012, Trailblazer se vrea a fi, ca şi fratele său, un model de talie mondială, ce îşi va găsi clienţi şi în Statele Unite. Primele imagini publicate de Chevrolet trădează un look asemănător pick-up-ului Colorado, înscris în filosofia de design a brandului. Liniile blocurilor optice, profilul caroseriei, spoilerul şi jantele de 20 de inch sunt apropiate de ceea ce vom vedea probabil pe modelul de serie.

Sub capotă ne putem aştepta la aceleaşi propulsoare diesel şi benzină, alături de câteva noutăţi menite să-l facă pe Trailblazer ceva mai atrăgător.

Conceptul expus la Dubai vine propulsat de un motor diesel de 2.8 litri, optimizat de inginerii americani pentru un consum redus de combustibil.

Constructorul susţine că Trailblazer va putea oferi capacitatea de tractare şi trăsăturile off-road ale unui SUV veritabil, alături de confortul şi manevrabilitatea unui crossover.

Comentarii (4)

  • Marius
    Trailblazer
    Foarte tare,conceptul asta.Sper sa arate asa si in varianta de serie.
    Tine-o tot asa,Chevy!!!!!
    14 1
  • arata excelent exteriorul,insa interiul nu e de acolo. inteleg ca vor fi si variante low cost cu ecran de info ca cel din poza,dar macar pe concept sa puna si ei o navigatie . Si numele mi se pare total neinspirat,ar trebui sa puna un nume nou,pentru a da impresia de nou inceput ,cum e cazul vectra cu insignia. apropo de opel,cred ca asta ar putea constituti o baza pentru viitorul frontera
    4 3
  • Toate ca toate, dar sa faca ceva cu plasticul ala albastru de pe bord, ca arata execrabil.
    3 7
  • Exteriorul e superb,masculin si masiv. Interiorul e ok,nu arata rau.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru