China: Ricsa Mini face furori la Beijing

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.08.2008
Mini Clubman s-a transformat in ricsa in China pentru a puncta in stil asiatic lansarea modelului la Beijing.

MINI a ales un mod absolut unic de a promova lansarea versiunii Clubman in China. Profitand de faptul ca evenimentul a avut loc odata cu inceperea Jocurilor Olimpice, marca britanica a Grupului BMW a decis sa combine inedit profilul modelului (denumit in campaniile publicitare din Europa "The Other Mini" - "Celalalt Mini") cu obiceiurile locale chinezesti. A rezultat ricsa Mini, un mijloc de locomotie care a acaparat imediat atentia mass-media din China si nu numai.Nu a trecut mult si noul mijloc de locomotie a primit chiar si o porecla amuzanta: "The other rickshaw" - "Cealalta ricsa".

Exemplarele Mini Clubman transformate in ricsa si-au inceput viata ca modele normale, ele fiind modificate "genetic" la Hong Kong, acolo unde masina s-a transformat intr-o jumatate de autoturism, pedalele si roata unei biciclete chinezesti luand locul motorului, volanului si trenului de rulare clasic.

via | Leftlane

Taguri: Clubman, Mini

Comentarii (1)

  • frumos si ecologic un om putere :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru