China va depasi Italia la vanzarile Lamborghini

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.06.2009
Seful Lamborghini sustine ca, pana in 2014, piata chineza o va depasi pe cea italiana la numarul de exemplare Lamborghini vandute.

China va deveni a doua piata pentru Lamborghini pana in 2014, dupa ce vanzarile din China ale marcii italiene le vor depasi pe cele din Italia. Cu toate acestea, liderul mondial la vanzari Lamborghini va ramane SUA. Informatiile provin de la insusi presedintele Lamborghini, Stephan Winkelmann, si au fost enuntate intr-o conferinta pe care Reuters a organizat-o la Paris.

Conform oficialului Lamborghini, vanzarile din China nu au urcat foarte mult pana acum deoarece publicul din statul asiatic considera ca masinile de lux sunt reprezentate mai degraba de modele orientate spre confort si mai putin spre sport. Totusi, spune Winkelmann, chinezii au inceput sa constientizeze in ultima perioada elementul de lux din modelele sport de top, urmand ca balanta sa se incline usor inspore marcile care se bazeaza pe aceasta filosofie de vanzari.

"Piata din China se schimba extrem de repede. Se schimba intr-un an in ritmul in care noi ne-am schimbat perceptia despre masini in doua decenii. Au inceput sa constientizeze puternic ce inseamna marcile europene si ce se intampla aici.

Le plac produsele europene", sustine Winkelmann.

Conform cifrelor din 2008, Lamborghini a vandut 741 de masini in SUA, 230 in Italia si 72 in China. Cu toate acestea, desi prognozele arata ca vanzarile din SUA vor scadea drastic in acest an, cele din China se vor situa la acelasi nivel.

via | Reuters

Comentarii (4)

  • Lambo
    asta e bine pt italieni
    2 0
  • una alta'
    Da e bine pentru italieni dar si mai bine e' pentru Audi!
    3 0
  • NeoGalaxy
    Una alta este bine pentru italieni, bine si pentru Audi dar cel mai bine este pentru Porsche :))))
    1 0
  • cel mai bine
    ba eu zic ca e cel mai bine pentru ala care si-o cumpara,ca ala inseamana ca are si bani si un lamborghini si mai e si omu si poate sa simta daca e bine :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru