Chris Atkinson nu spera la podium in Sardinia

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.05.2008
Desi a obtinut in acest sezon patru podiumuri in cinci etape, pilotul Subaru nu are mari sperante in Raliul Italiei.

Chris Atkinson, pilotul secund de la Subaru, a declarat ca nu spera si nu are ca obiectiv clasarea pe podium in Raliul Sardiniei.

Australianul a obtinut in acest sezon patru clasari pe podiul in cele cinci raliuri disputate, desi nu a avut la dispozitie un material tehnic care sa il plaseze la acelasi nivel cu competitorii sai.

"Este important sa pilotezi curat si fara greseli in Italia pentru ca drumurile sunt tehnice si foarte inguste. Cu toate acestea, e un raliu care imi place. Voi fi pentru a patra oara acolo. Nu ma gandesc la un nou podium, ma voi axa pe mentinerea propriului ritm si voi incerca sa ma clasez cat mai bine, a declarat Atkinson.

Macadamul dur, specific Sardiniei, reprezinta un mare dezavantaj pentru Subaru Impreza WRC2007, bolid limitat la capitolul fiabilitate si viteza, in comparatie cu ceea ce ofera bolizii Citroen si Ford.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru