Chrysler 300 primeşte accesorii de personalizare de la Mopar

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.05.2011
Clienţii Chrysler care doresc să-şi personalizeze noul 300 au la dispoziţie grile faţă din aluminiu şi jante din aliaj realizate de Mopar.

Cei de la Mopar, divizia de piese, accesorii şi componente de performanţă a mărcii Chrysler, au realizat un set de accesorii pentru noul 300. Accesoriile reprezintă opt grile de radiator şi şase modele de jante de aliaj. Grilele de radiator costă între 310 şi 750 de dolari bucata, în timp ce jantele de aliaj au 18, 19 sau 20 de inch şi costă între 265 şi 610 dolari bucata. Clientului îi este oferită posibilitatea personalizării maşinii sale cu un buget modest, în special dacă îl comparăm cu preţul de achiziţie al vehiculului, în timp ce accesoriile alese se vor potrivi de minune cu aspectul vehiculului şi vor avea un nivel de calitate corespunzător.

"Chrysler 300 face o declaraţie prin simpla sa existenţă. Noile jante de aliaj şi grile faţă oferă semnele de exclamare necesare la finalul acelei declaraţii. Spre deosebire de alte oferte aftermaket, grilele noastre sunt testate în tunelul aerodinamic şi asigură toate calităţile termice şi de răcire pe care le oferă echipamentele standard.

În plus, acestea au fost testate pentru durabilitate şi comportament optim în caz de impact", a specificat Pietro Goriler, Preşedinte şi CEO al Mopar.

Unele grile sunt oferite în două tipuri diferite de finisaj, clienţii putând să opteze într-o nuanţă lucioasă de crom şi negru lucios. Există şi două grile faţă în colecţie realizate integral din aluminiu. Una dintre acestea are un design cu 13 linii paralele, care amintesc de grila faţă a primei generaţii de Chrysler 300, model care a debutat în urmă cu mai bine de 55 de ani. Cealaltă grilă faţă realizată integral din aluminiu are model de diamant şi oferă 154 de forme individuale de diamant şi este lustruită până la obţinerea unui luciu impecabil.

Via | EGMCarTech

Comentarii (5)

  • Interesant.iti personalizezi Chryslerul cum vrea muschiul tau.
    6 0
  • kumite
    Foarte interesant,din nou!
    Mopar,divizia de performanta a marcii Chrysler?Nu.Inca o data:Mopar este divizia de piese de schimb si accesorii.Filtrul de ulei este Mopar,filtrul de aer si de polen sunt Mopar.Uleiurile si coolantul sunt Mopar.Samd. Asta inseamna ca am un C300 "tunat"?Tot ce a creat si creaza Chrysler are Mopar pe ele.Si nu sunt 'tunate"
    0 1
  • @kumite
    Dar daca nu stiai "Mopar" are si o divizie "Mopar performance" care produc piese si accesorii de tuning. Pana sa afirmi ceva, inainte ar fi bine sa te documentezi !
    1 0
  • kumite
    @dann
    Da-mi cateva exemple!Grand Cherokee,Srt8 si inca altele au frane brembo.Las-o balta.Ei fac si ce le cere clientul.Un C300 SRT 8 a fost "tunat"de cei de la Hannesey (parca asa se scrie),Si nu cu componente Mopar.Pe undeva ai dreptate.
    0 1
  • kumite
    performance
    Dupa mine,jentile si grile nu sunt elemente de tunning.Da,cei de la "performance" aduc modificari la motoare,dar ce se spune in articolul asta ,lasa de dorit.Daca era vorba de o galerie de admisie,un esapament,un engine management,atunci puteam vorbi de "Mopar Performance"
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru