Chrysler: Nu vom da faliment

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.06.2008
Desi presa sustine ca producatorul american Chrysler se afla intr-o criza profunda, oficialii companiei neaga zvonurile.

Esential

1.6 miliarde de dolari este suma pe care a pierdut-o Chrysler in 2007.

Zvonurile legate de un eventual faliment al companiei Chrysler au fost dezmintite astazi de unul dintre purtatorii de cuvant ai companiei americane. "Aceste informatii nu au nicio baza. Nu exista niciun motiv pentru care ele sa apara pe piata", sustine Dave Elshoff, unul dintre oficialii Chrysler.

Compania americana, care a pierdut in 2007 1.6 miliarde de dolari si care s-a despartit de Daimler in cursul aceluiasi an, a pierdut 23 de procente in vanzari in 2008.

"Industria auto de astazi intampina o multime de schimbari. Exista multe probleme legate de economie, astfel ca problemele vizeaza fiecare companie din acest domeniu, nu doar Chrysler", sustine Deborah Meyer, directorul de marketing al constructorului de peste Ocean.

via | Automotive News 

Taguri: Chrysler

Comentarii (2)

  • razvan
    dau faliment fraierii :)
    Mi se pare si normal .. la ce conserve de proasta calitate fac, cine sa le mai cumpere ? Plus ca sunt si mari consumatoare de benzina, la criza actuala ii paste falimentul 100 % !
    0 1
  • george
    YEAH, RIGHT...
    GOOD NIGHT!...and sweet dreams...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru