Chrysler nu vor fi profitabili in 2008

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.04.2008
Robert Nardelli, CEO Chrysler, a declarat ca grupul american nu va fi profitabil in acest an.

Esential

2011 este data cea mai recenta la care Chrysler poate reveni pe profit.

Robert Nardelli, CEO Chrysler, a declarat ca gigantul auto american va ramane neprofitabil in 2008. Boss-ul Chrysler nu s-a declarat dezamagit de acest lucru, spunand ca compania pe care o conduce se afla pe drumul cel bun si promitand in acelasi timp ca scopurile stabilite vor fi atinse si ca promisiunile fata de Cerberus vor fi respectate.

Nardelli nu a spus cand Chrysler vor deveni profitabili, dar a tinut sa precizeze ca grupul american lucreaza la dezvoltarea unor noi tehnologii si la implementarea unor imbunatiri in cadrul proceselor de productie si design.

Robert Nardelii a mai declarat ca grupul Chrysler va pregati o noua platforma globala si ca va schimba designul interior la modelele aflate in patrimoniul sau.

CEO-ul gigantului din Detroit a dat amanunte despre parteneriatul cu Nissan, dar a negat faptul ca Fiat se afla in negocieri cu Chrysler. Conform specialistilor de pe piata, Chrysler nu are sanse sa devina profitabili inainte de anul 2009.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Chrysler

Comentarii (1)

  • george
    CU CATA PIERDERE?
    Ca va ramane neprofitabil nu e mare secret...Ar fi bine de stiut care sunt pierderile scontate...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru