Chrysler poate deschide un centru in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 17.04.2008
Gigantul american Chrysler cauta o locatie pentru un centru de inginerie in Europa de Est.

Chrysler intentioneaza sa deschida un centru de inginerie in Europa de Est, printre statele avute in vedere fiind Romania, Polonia si Rusia, a declarat vicepresedintele constructorului auto american, Frank Klegon, sustine Mediafax.

Chrysler are deja un astfel de centru in China, in cadrul unui amplu program de extindere in strainatate a activitatilor companiei in domeniul proiectarii si dezvoltarii de noi modele.

Pana la sfarsitul anului, Chrysler intentioneaza sa angajeze in strainatate circa o mie de specialisti, a declarat Klegon, intr-un interviu acordat Detroit Free Press.

Chrysler va infiinta centre de inginerie in  India, Mexic si Europa de Est, iar angajarile vor avea loc in conditiile in care grupul va reduce numarul de salariati din Statele Unite si Canada.

Taguri: Chrysler

Comentarii (2)

  • zarnesteanu
    Good News for Romania :)
    Daca nu ma insel, Chrysler lucreaza in Catia. Unul din cele mai bune programe de design. Baieti, bafta multa. Chrysler au un design frumos la masini. Pacat ca nu sunt fiabile. Dar cum lumea nu sta pe loc, le tin pumnii sa-si imbunatateasca produsul final si sa-si ia locul pe care il merita in industria auto.
    0 0
  • AndreiRN
    Chrysler
    Imi place mult designul de la Chrysler si se vede clar linia acestuia si la MBZ de cand designerul principal a trecut la ei in tabara. Cat despre fiabilitate ..... sunt singuri care ofera garantia pe viata deocamdata si la acest capitol firmele europene cam lasa de dorit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru