Chrysler stabileşte reţeaua de dealeri care va vinde Fiat 500 în SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.08.2010
În toamna acestui an Chrysler va stabili lista primilor săi dealeri din Statele Unite, care vor vinde versiunea americană a lui Fiat 500.

Esential

600 de dealeri Chrysler vor candida pentru vânzarea lui Fiat 500 pe piaţa din SUA.

Oficialii Chrysler au emis recent o invitaţie către 600 dintre cei mai importanţi dealeri ai săi. Constructorul american îşi invită reprezentanţii zonali la un eveniment botezat "Fiat Experience", în cadrul căruia va oferi toate informaţiile privind preluarea vânzărilor viitorului model urban de origine italiană, 500.

Dealerii care se vor arăta interesaţi de comercializarea lui 500 vor trebui să înainteze o intenţie scrisă până în data de 22 septembrie, Chrysler urmând să selecteze câştigătorii după ce va analiza zona în care se poziţionează showroom-ul, expunerea de care poate dispune maşina şi înglobarea rapidă a modelului în ofertă.

Primii 200 de dealeri selectaţi de Chrysler vor primi noul Fiat 500 şi materialul informativ necesar până cel târziu în toamna anului viitor. După selectarea reţelei, Chrysler va da publicităţii şi cele 119 arii teritoriale în care se va vinde mignonul din Peninsulă.

via | autoblog

Comentarii (2)

 • cifra vinzari
  Eu cred ca 119 va fi nr. total de Fiat 500 vandute intr-un an in SUA

  Mie personal imi place mult Fiat 500, dar nu cred ca va avea succes in SUA cu toata recesiune economica - de fapt nu vad nimic in gama Fiat care sa aiba succes peste ocean.
  0 2
 • adevaratul motiv
  nu se va vinde fiat 500 pentru ca nici un american nu incape in ea
  2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru