Chrysler va avea un nou presedinte

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.05.2009
Compania americana Chrysler va avea un nou presedinte dupa ce fuziunea cu Fiat va fi incheiata. Robert Kidder a fost director al companiei Duracell si il va inlocui pe Robert "Bob" Nardelli.

Oficialii Chrysler au anuntat ca producatorul american va avea un nou presedinte, in persoana lui Robert Kidder. Acesta a fost pana acum director al companiei Duracell si al unei companii producatoare de produse chimice. Americanul in varsta de 64 de ani a condus compania Duracell intre anii 1980 si 1994. Noul presedinte al Chrysler va intra in functie abia dupa ce fuziunea cu Fiat va fi incheiata.

Din pacate pentru Chrysler, noul sau presedinte nu are experienta dovedita in industria auto si ar putea sa aiba rezultate nesatisfacatoare. Robert Kidder va fi supravegheat de un comitet ales de Sergio Marchionne, viitorul director al companiei Chrysler.

Via | Edmunds

Comentarii (1)

  • prudentul
    genială mişcare
    Toţi competitorii vor abandona leşinaţi pe parcurs, iar Chrysler "powered by Duracell" va ajunge victorios la finiş, bătând repejor din tobă. Chiar, nu văd ce nevoie ar mai avea de motoare Fiat...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru