Circuit privat pentru milionarii din New York

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.07.2008
Un club exclusivist din New York a construit un circuit special pentru membrii sau si bolizii lor.

Esential

500 este numarul maxim de membri pe care il poate avea Monticello Motor Club.

Un grup de proprietari de automobile exclusiviste a infiintat la 90 de mile nord-vest de Manhattan un circuit privat dedicat milionarilor.

Printre membrii clubului elitist se numara James Glickenhaus, proprietarul unui Ferrari de 4 milioane de dolari, comedianul Jerry Seinfeld, pilotul Jeff Gordon si alti miliardari celebri din New York. Grupul de miliardari care a fondat acest circuit privat si-a grupat membrii sub asociatia Monticello Motor Club.

Accesul in acest club este limitat si presupune plata unui abonament anual este de 125.000 de dolari. Clubul milionarilor pasionati de masini prevede construirea langa circuitul privat a unui hotel, a unui Spa, cafenea si spatii de relaxare si odihna.

Initiativa celor care au fondat acest club a venit ca urmare a unui mare de cetateni bogati ai New York-ului care nu aveau unde sa-si testeze supercarurile din dotare.

Via | MotorAuthority 

Taguri: Ferrari

Comentarii (5)

  • hm
    mda , sa vezi acolo fitze si snobisme la figurantii aia cu bani , merg acolo mai mult pt ca "da bine" sa mergi nu doar de dragul pilotajului ca asta ar putea si pe piste mai ieftine .... jeff gordon stie sa vireze si la dreapta ? ...
    0 0
  • Translate please!
    Robert, daca articolu' tau e in romana speram sa folosesti toate cuvintele din dictionar. Pentru un redus ca mine, poti sa-mi traduci si mie ce e ala Spa? Ca il aud de mult si mi-e lene sa caut pe net. Tu daca il folosesti presupun ca stii ce inseamna.
    0 0
  • poate chiar asta ii motivu pentru care au circuit privat...ca sa scape de "judecata" lui Mihai:))
    0 0
  • spa
    spa e centru dala de relaxare ma .. slobozel dala cu masaj vrajeli si banuiesc ca la asta tre sa ai abonament care os a coste 2361286371263712 de $
    0 0
  • robert
    e 125000 $ esti orb?
    nu vezi ca scrie in articol contravaloarea abonamentului ? si oricum stirea e de "rahat" sincer mie nu imi pasa si nici celorlalti nu cred
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru