Citroen a expus in premiera SUV-ul C-Crosser

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 05.10.2007
Fratele lui Peugeot 4007 si Mitsubishi Outlander a venit la SIAB. Gama Citroen s-a imbogatit cu primul sau SUV.

Standul Citroen de la SIAB impresioneaza prin doua elemente. Primul este C-Crosser, SUV-ul construit in colaborare cu Peugeot si Mitsubishi. Chibitii spuneau chiar ca, prin C-Crosser, Peugeot au fost si ei prezenti la SIAB, chiar daca nu fizic.

Apoi, dupa ce am vazut primul off-roader creat de Citroen, am trecut la gama C4, care era prezenta in toate ipostazele: de la clasicele berlina si coupe pana la versiunea pe care Sebastien Loeb concureaza in Campionatul Mondial de Raliuri. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata si functioneaza sistemele de siguranta pe un model Citroen, va anuntam ca in cadrul zonei franceze este expus un alt C4 decapitat, in care sunteti liberi sa admirati airbag-urile, senzorii de impact si structura scaunului si a capotei.

In cazul in care va plac masinile premium, aceiasi francezi de la Citroen va ofera pe tava C6, in acelasi loc. Bonus de la Automarket: cateva fotografii cu premierul Tariceanu impreuna cu familia la Citroen. Iubirile vechi nu se uita niciodata.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Amuzant
    Este amuzant cum firmele europene copiaza fenomenul SUV din SUA unde este deja in decadere. Este amuzanta critica indreptata catre cei de peste ocean pt folosirea zilnica a SUVurilor ce consuma mai mult decat sedanurile si acuma toti critici vor si ei unul.
    Mai e un pic si incep si europeni sa fabrice/foloseasca pick ups.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru