Citroen C-Crosser in straie de muschetar

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.11.2007
Germanii de la Musketeer si-au indreptat atentia asupra proaspatului SUV-ului francez Citroen C-Crosser.

Esential

191 de cai putere dezvolta acum C-Crosser, in urma tuningului celor de la Musketeer.
2.2 litri este capacitatea motorului diesel care echipeaza C-Crosser

Abia lansat pe piata SUV-urilor, Citroen C-Crosser a si intrat in atentia caselor de tuning. De modelul francez s-a ocupat chiar o casa germana de tuning, nemtii fiind recunoscuti pentru experienta in acest domeniu. Este vorba despre Musketeer care a cautat sa personalizeze cat mai original si sa inspire o doza de agresivitate C-Crosser-ului.

La exterior diferenta o fac jantele de 20 de inch din aliaj, accesoriile cromate, pragurile tubulare, grila spoiler-ului fata si tevile de esapament duble. Musketeer a umblat si sub capota SUV-ului francez, noul kit pentru propulsorul diesel de 2.2 litri smulgand inca 35 de cai. In urma modificarilor SUV-ul, bazat pe platforma lui Mitsubishi Outlander, se poate lauda cu un bagaj total de 191 cai putere.

Citeşte şi...

Comentarii (3)

  • melman
    Aoleu
    Spatele e cum e, seamana cu Mitsubishi Outlander, dar nu are stopuri cu leduri, insa fata e de mare angajament (parca e fost tunata de o casa de tuning din Cocarlata de vale) cu benzi autoadezive care imita cromul. =))
    0 0
  • ??
    cred ca e Musketier, nu musketeer. :D
    0 0
  • nykebo
    c-crosser
    ce acri sint strugurii zise vulpea lingindu-se pe bot
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru