Citroen C5, folosit ca instrument muzical la Bucureşti

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.05.2011
Citroen C5 va fi folosit ca instrument muzical în cadrul Săptămânii Internaţionale a Muzicii Noi, desfăşurată la Bucureşti. Modelul francez va fi acompaniat vocal de Irina Anghel.

După ce a susţinut Festivalul Internaţional George Enescu şi Festivalul de Film DaKino, Citroen anunţă şi participarea activă în cadrul Săptămânii Internaţionale a Muzicii Noi, care se va desfăşura vreme de nouă zile la Bucureşti.

Spectacolele se vor avea loc la Opera Naţională, la Radiodifuziunea Română, la Universitatea de Muzică, la Palatele Mogoşoaia şi Cantacuzino, iar Citroen va asigura transportul artiştilor şi invitaţilor speciali, precum şi al instrumentelor cu mai multe modele C5, Jumpy şi Jumper.

Anul acesta însă, Citroen depăşeşte statutul de simplu partener şi caută să genereze una dintre principalele atracţii ale evenimentului. Noul Citroen C5 va fi folosit ca instrument special în cadrul unui recital inedit, care va avea loc mâine, 21 mai, în faţa Operei Naţionale din Bucureşti.

Irina Anghel (voce) şi Sorin Romanescu (instrumentare maşină) vor susţine un recital la voce şi motor în cadrul festivalului. Practic, toţi cei prezenţi la eveniment vor putea auzi cum sună C5 facelift alături de o voce feminină de excepţie.

intrarea la spectacol va fi liberă.

via | Citroen

Comentarii (10)

  • Peugeot 508 este mai bun decat Citroen C5?
    3 6
  • draga Mirela, modele astea doua sunt din clase diferite si au acelasi producator. Ambele sunt deci la fel de bune prin comparatie.
    Vroiai sa intrebi care e mai buna pentru tine? Daca da, asta nu putem stii noi nestiind ce nevoi ai tu.
    Daca vroiai sa intrebi care e mai buna in comparatie cu alte marci... nu te putem ajuta nici aici nestiind la care marci te referi.
    etc.
    3 0
  • p.s. oricum orice pareri ai auzi aici nu conteaza pentru ca 5 iti vor spune ca sunt bune si 5 iti vor spune ca sunt niste porcarii, ramanand in final sa alegi tot tu dupa criteriile tale personale care iti vor influenta decizia mai mult decat orice criteriu rational dat aici; pro sau contra :)
    4 2
  • ce am vrut sa scriu... si ce a iesit LOL am amestecat borcanele. But you get the big picture
    4 0
  • ????
    @IOI-ai ametit-o pe saraca fata,ambele sunt din aceeasi clasa,si DA,Peugeotul e mai bun,macar privind prin prisma faptului ca e ultimul lansat!
    Cel putin asta e parerea mea.
    4 3
  • da am incurcat borcanele, am vrut sa scriu ceva, apoi am rescris si a iesit o varza. Pai un model nounu e neaparat mai bun ca unul mai vechi, deobicei o regula nescrisa spune sa nu iei niciodata o masina in primul an de la aparitie pentru ca nu are bug-urile rezolvate. Mai bun e o chestiune subiectiva, de fapt asta incercam sa zic.
    Mai buna la ce? La mers sportiv? La mersul in oras, la pret, la economie? In plus mai e si dupa cum ti-e norocul si de aici si experientele subiective. Cunosc Renault-uri cu j'de km la bord fara probleme si Mercedes si Bmw cu o tona de probleme. Asta insemna ca Renault sunt bune si celelelte proaste?
    4 0
  • La naiba fa altceva!
    E aceeasi platforma tehnica,doar ca la dimensiuni Peugeotul e un pic mai mare,sa nu se canibalizeze,in rest e superior Citroen-ului la orice capitol vrei tu,508-ul are o "responsabilitate" mult mai mare decat C5-ul in acest grup.
    5 2
  • C5 vs 508
    Prefer C5, cu toate ca imi place marca peugeot, dar C5 mi se mare mult mai elegant
    7 1
  • Mircea
    Peugeot si Citroen sunt buricul pamantului ?
    @Mirela ti-as recomanda sa nu iti iei nici C5-ul nici 508-ul deoarece amandoua sunt jafuri , nu vad nimic rafinat la ele
    mai bine iti iei un vw passat , the best!
    2 8
  • bogdan
    @Mircea
    Bah Mirceo "te gandisi" mult oltene? "Jafuri" mai mari ca Passat n-am mai vazut. Iti spune nenea "fost" posesor de Passat BKP 2.0 TDI
    INJECTOARE, volanta,frana de stationare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru