Citroen - cel mai verde producator auto

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 10.09.2007
Francezii de la Citroen au primit marele premiu la GreenFleet Awards, pentru al doilea an consecutiv.

Citroen a primit premiul de cel mai bun producator auto la categoria verde. Ca si in 2006, marca franceza a primit marele premiu la GreenFleet.

Daca anul trecut a fost o susrpiza ca Citroen sa-i invinga pe niponii de la Toyota si Honda, anul acesta este confirmarea ca francezii beneficiaza de cea mai verde marca auto. Lucrul acesta nu ne surprinde cu nimic, stiind deja ca in standul Citroen de la Frankfurt vor fi prezente trei noutati ecologice: C-Cactus, C4 Bioflex si C-Airscape Concept.

Tehnologia Start-Stop, prezenta pe modelele C2 si C3, si emisii de carboni mici au fost motivele clare pentru care Citroen a reusit sa castige din nou marele premiul la GreenFleet.

Dovada faptului ca Citroen este o marca verde, pentru lumea auto, sunt emisiil;e de CO2 ale noului mode SUV-ul C Crosser. Vorbim despre 175 g/km de dioxid de carbon emis. Pentru a face o comparatie va reamintim ca Mercedes ML Hybrid emite 185 g/km, si este vorba despre un hibrid in acest caz.

Comentarii (1)

  • Bravo lor!!!
    Il merita pe deplin
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru