Citroen Divas' Rally, o competiţie dedicată vedetelor din România

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.03.2011
Citroen a reuşit să adune nouă vedete feminine din România, gata să prticipe la o competiţie auto, botezată Divas' Rally. Vedetele au avut de parcurs 156 de kilometri la volanul lui DS3.

Citroen România a organizat weekendul acesta un eveniment auto, care s-a numit Divas’ Rally şi care a adunat nouă vedete autohtone. Evenimentul de life-style, aflat la prima ediţie, şi-a dorit să combine plăcerea de a conduce cu aventura şi a adunat la start vedete ca Mihaela Rădulescu, Dana, Rogoz, Maria Dinulescu, Simona Gherghe, Daiana Anghel, Roxana Ionescu, Oana Paraschiv, Andreea pătraşcu şi Laura Cosoi. Alături de acestea s-au aflat nouă jurnaliste, pe post de copilot, şi nouă exemplare Citroen DS3.

Deşi numele său o sugerează, Divas’ Rally nu a fost o competiţie de motorsport, ci doar o confruntare care s-a desfăşurat pe drumuri publice, în condiţii de trafic normal. Cele nouă echipaje au avut la dispoziţie câte un model DS3, pe care l-au condus pe ruta Bucureşti - Snagov - Ploieşti - Buşteni - Azuga, adică, în total, 156 de kilometri.

Divas’ Rally a fost de fapt un prolog pentru un eveniment care îşi propune să se desfăşoare şi în următorii ani.

La ediţiile viitoare însă, concurentele vor putea participa cu orice model Citroen, chiar şi cu exemplare istorice ale mărcii.

Didier Gerard, directorul Citroen România, a declarat cu ocazia evenimentului: "Ideea acestui eveniment este de a descoperi trasee inedite din Romania, la volanul automobilelor Citroen. Divas’ Rally va fi, de acum incolo, oportunitatea perfecta pentru fiecare femeie care are un Citroen sa descopere pasiunea de a conduce, sa-si testeze limitele si sa viziteze cele mai chic locuri din Romania".

Comentarii (3)

  • Pai bine ma
    vedete de.... vedete!
    Astea-s vedete?
    Mare minune ca au parcurs astea 156 km fara sa omoare pe cineva. Doar trei masini au mai ramas intregi dupa raliu?:))))))
    7 1
  • asta mai lipsea...:))
    niste pitzipoance, sau unele ajunse < mari doamne >, < femeile de succes , afaceri ale romaniei> ajunse in postura de a fi prezentate si oferite ca model pt viitoarele generatii, prin mijloace cel putin dubioase ...
    it's sick !!!

    p.s. asteptam si restul plevei - Columbeanca, Zavoranca, Baseasca, Roman...si alte DIVE
    10 1
  • claudiu
    daca si dana goz-rogoz e vedeta, fosta abramburica, doar pt ca aparut in ceva telenovele ce sa mai zic, laura cosoi e nevasta lui zmaili, nu vad ce vedeta feminina poate fi.
    vai de mama lor.
    foarte slaba campania celor de la citroen, eu l-as da afara pe pinguinul de la citroen care a propus asa o idee de promovare a marcii.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru