Citroen DS3 Grey Matter, ediţie specială de 750 unităţi

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.06.2011
Citroen oferă clienţilor săi europeni o ediţie specială a modelului DS3. botezată Grey Matter, aceasta vine cu o nuanţă specială a caroseriei şi cu o echipare de top.

Esential

750 de unităţi Grey Matter va produce Citroen pentru fanii DS3.

Citroen continuă să vadă în actualul DS3 un model iconic, lansând o nouă ediţie specială a modelului sub-compact. Botezată Grey Matter, versiunea limitată se va individualiza prin culoarea exterioară, un gri opac, în deplin contrast cu acoperişul vopsit în alb şi o serie de elemente decorative ale caroseriei cu aspect cromat.

O ediţie limitată nu putea veni însă fără un interior personalizat şi fără o echipare de top. Clienţii primesc un sistem multimedia care găzduieşte funcţiile sistemului de climatizare, pe cele ale sistemului audio hi-fi şi pe cele ale sistemului de navigaţie. Tapiţeria a fost şi ea îmbrăcată în piele Mistral pentru a sublinia individualismul modelului.

Noua ediţie Grey Matter este disponibilă publicului larg alături de două motorizări: 1.6 litri 120 de cai putere şi 1.6 litri 156 de cai putere. Cei care cochetează cu ideea achiziţionării ediţiei speciale, trebuie să ştie că Citroen nu va construi decât 750 de exemplare Grey Matter.

Odată cu introducerea ediţiei speciale, Citroen anunţă şi o nouă culoare în gama lui DS3, botezată Hickory.

Alături de aceasta, Citroen va oferi şi un nou model de personalizare a acoperişului, botezat Flavio, copie fidelă a motivului care a câştigat Citroen Creative Awards.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru