Citroen DS4 - primul teaser oficial

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.02.2010
Citroen va lansa peste doua saptamani un concept foarte apripta ca design de viitorul DS4, al doilea membru al noii familii premium DS.

Citroen a prezentat astazi prima imagine-teaser a lui DS4, cel de-al doilea model din gama premium DS a francezilor, dupa DS3. Conform primelor informatii, conceptul care anunta acest model va fi prezentat in premiera mondiala la Geneva, in 2 martie, urmand ca versiunea de serie sa aiba un design foarte apropiat de acesta.

Noul Citroen DS4 va fi un coupe cu patru usi, versiunea finala de productie urmand sa aiba premiera la Salonul de la Paris, eveniment care va avea loc in luna septembrie. Fratele premium al viitoarei generatii C4 va fi comercializat pe pietele europene incepand cu 2011.

DS3 si DS4 vor fi urmate ulterior in gama Citroen de DS5, model bazat pe C5.

via | Citroen

Comentarii (7)

  • ???
    Hai baietii cu audi si wv nici un comentariu nimic???
    3 4
  • AUDI
    Audi e cel mai FRUMOSH.
    2 3
  • plictisitor
    Pare un design la fel de obositor si abstract in sensul negativ ca si DS3.In concluzie au batjocorit numele DS.

    @eu
    Daca tu compari rahatu de PSA cu vw nu mai vorbesc de audi nu cred ca ar trebui sa ii trimiti pe altii sa invete ar cam trebui sa iti vezi "gunoiul din ochii"
    6 1
  • ptr ion (nume predestinat)
    Da cine este VW ma ionele? Stiu, detine Lamborghini, stiu detine Bugatti cea mai tare marca frantuzeasca (da e frantuzeasca), stiu detine atatea marci dar VW ca marca ce iti spune? Iti spune ceva? Daca esti nostalgic si consideri ca VW mai face masinile care le facea inainte iti recomand sa treci de la Golful 3/4 la un model mai nou, si dupa 10.000 de km sa imi spui ce parere ai, nici nu e nevoie de mai mult. Si mie imi placea VW, si mie imi placea soliditatea masinilor lor, calitatea lor insa hai sa nu ne mai mintim, VW de la Golf 4 si Passatul ala b5.5 numai face masini, este inadmisibil in secolul 21 o masina noua de 25000 de euro sa consume ulei, este de neimaginat, este inadmisibil ca o masina de 25000 de euro sa aibe greierasi ca un Renault dupa cateva mii de km, sa numai spun de problema injectoarelor, cutiilor DSG, turbinelor etc.

    Asa ca hai sa fim realisti, Peugeot a inceput sa faca masini, si inca ce masini, daca ati avea ocazia sa conduceti noile modele nu ati mai manca atata *****, e frumos cand inchizi la o nemteasca, se aude frumos, DA, asa e...insa mai frumos e cand mergi cu un HDI si nu auzi nimic, absolut nimic....aia defineste termenul "masina" nu felul cum se inchid usile.

    Pentru mai multe detalii despre VW, intra pe vwforum, la orice model si vezi ce spun posesorii de VW.

    Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU

    Citroen C4 HDI, sa vezi si tu ce inseamna o "masina".
    4 9
  • @ FAN PEJO
    Peugeot-Citroen a pierdut in 2009 suma de 3,18 milioane euro/zi !
    PSA Peugeot-Citroen a anuntat azi ca in anul 2009 a inregistrat o pierdere de 1,161 miliarde euro . In medie, grupul PSA a pierdut 3,18 milioane euro/zi !
    8 1
  • Asta e masina ? vechitura asta ?
    Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU
    Citroen C4 HDI, sa vezi si tu ce inseamna o "masina".

    Ia fa un filmulet sa vada tot poporu' cum arata airbag-ul de la pasager la C4, zici ca e o tava acolo, o gaura in bord.


    Nici macar nu au s-au obosit sa o mascheze cumva, exact ca la masinile de acum 13-15 ani.

    Ia spune-le cum isi cauta unii joja prin motorul hdi
    0 0
  • citroen
    Pentru cei ce ataca Citroenul, macar ati condus unul? Eu nu prea cred. Am un C4 HDI si pot sa iti raspund ca joja e la vedere pusa , deci mai intai infomeaza-te si apoi comenteaza.

    Masinile PSA sunt fiabile, dar nu perfecte... Si nu veti gasi o masina perfecta niciodata.... Raportul calitate/pret e peste cele nemtesti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru